Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2023, 10:38
Čas čítania 0:53
Martin Adam Pavlík

Najobľúbenejší turnaj Oktagonu nadobro končí. Promotéri uviedli dôvod

Najobľúbenejší turnaj Oktagonu nadobro končí. Promotéri uviedli dôvod
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon sa rozlúči s pražským ostrovom veľkolepo.

Turnaj na pražskej Štvanici označovali vždy promotéri Oktagonu MMA aj fanúšikovia ako ten najkrajší z celého roka. Parádna šou pod holým nebom s bohatým sprievodným programom a ohňostrojom jasne vyčnievala pomedzi ostatnými akciami organizácie. 

Promotér Ondřej Novotný vo svojom podcaste v MMA Letem Světem však prekvapivo povedal, že v júli pôjde o posledný ročník obľúbenej Štvanice. Možno aj preto sa zakladatelia Oktagonu rozhodli pre odvážny a netradičný krok, spraviť na Štvanici hneď dva turnaje dva dni po sebe, konkrétne 28. a 29. júla.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Chceli sme urobiť niečo, čo je vo svete bojových športov unikátne. Už dlhé roky nikto neurobil dva turnaje za sebou. Je to super výzva a istým spôsobom aj rozlúčka so Štvanicou, ktorá pre nás všetkých bude navždy už len krásnou spomienkou,“ povedal Pavol Neruda.

Novotný uviedol, že rozhodnutie nerobiť ďalej turnaje na Štvanici malo viacero dôvodov. Jedným z nich je, že Štvanica je vraj už na Oktagon malá. „Vzhľadom na to, čo všetko do toho musíme dať, robiť tam turnaj pre 6- či 7-tisíc ľudí a štartujú tam pritom zápasnícke esá (Magard, Pirát, Buchinger, Keita...), je to pre nás už len brandová záležitosť,“ konštatoval Novotný, ktorý pripomenul, že Oktagon pristúpil znova na riziko súvisiace s počasím, ktoré bude rovno dvojnásobné.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia