Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. júna 2023, 16:36
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Samuelovi L. Jacksonovi ukradli prísne strážený scenár filmu Avengers. Chlap, ktorý ho predával, musel ujsť z krajiny

Samuelovi L. Jacksonovi ukradli prísne strážený scenár filmu Avengers. Chlap, ktorý ho predával, musel ujsť z krajiny
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS
Uložiť Uložené

Hviezda Avengers spomína na to, ako si Marvel stráži svoje tajomstvá z filmov a seriálov pred premiérou.

Samuel L. Jackson v rozhovore pre magazín Entertainment Weekly prezradil, že mu pred viac ako 10 rokmi pred nakrúcaním snímky The Avengers ukradli scenár z kancelárie Marvelu. Reprezentanti zo štúdia Disney sa vtedy začali vydávať za potenciálnych kupcov a naplánovali stretnutie, kde mali za scenár zaplatiť, aby sa nedostal na internet a nepokazil im film.

Odporúčané
Videli sme prvé dve časti Secret Invasion s Nickom Furym. Marvel má vážny problém Videli sme prvé dve časti Secret Invasion s Nickom Furym. Marvel má vážny problém 15. júna 2023, 18:00

„V Disney zistili, kto scenár ukradol, a následne si s ním dohodli fejkové stretnutie. Avšak zlodeja niečo vyľakalo a ušiel z krajiny. Bolo to šialené,“ prezradil Jackson.

Jackson spomína, že odvtedy si Marvel začal dávať väčší pozor na úniky informácií. Dokonca začali zostreľovať drony, ktoré lietali nad ich pľacom. Jackson bol svedkom, ako jeden zostrelili a ďalší nasledovali k jeho majiteľovi, ktorému následne zaklopali na dvere. 

Avengers
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia