Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
FRESH BUZZ: Elliot Page opísal prvý sex so ženou vo svojej knihe. Fanúšikom sa nepáči, že zdieľa pikantné detaily

Koniec priateľstva medzi Kendall a Hailey? 

Známe hollywoodske „kamky“ Kendall Jenner a Hailey Bieber sa poznajú už viac ako dekádu. Okrem toho, že ich spája skvelý vkus, majú aj spoločných priateľov. Práve s nimi obe hviezdy nedávno dovolenkovali na juhu Francúzska, avšak každá osve. Ako uvádza portál People, internet si tento závažný „detailček“ nemohol nevšimnúť. Pane a bože! Katastrofa je na svete.

Kendall a Kylie trávili dovolenku na spoločnom mieste a so spoločnými priateľmi. Fotky spolu však nepostli. Internet tak usúdil, že kamarátstvu je zrejme koniec.
Kendall a Kylie trávili dovolenku na spoločnom mieste a so spoločnými priateľmi. Fotky spolu však nepostli. Internet tak usúdil, že kamarátstvu je zrejme koniec. Zdroj: Instagram/Justine Skye, Instagram/Kendall Jenner

Kým Hailey si na Francúzskej riviére užívala s Justinom a so speváčkou Justine Skye, Kendall zase robili spoločnosť dvojičky Haze a Simi Khadra. Fanúšikovia na sociálnych sieťach tak okamžite začali riešiť, prečo sa dvojica, ktorá je známa dlhoročným a skalným priateľstvom, na dovolenke nestretla (ako len mohli?!). S Kendall a Hailey sa tak na sieťach okamžite začal spájať aj hashtag „hádka“.

Okrem miliónov fanúšikov si však takéto špekulácie nemohli nevšimnúť ani samotné hviezdičky a jedna z nich sa nevydareným klebetám rozhodla povedať „bye-bye“. Hailey totiž cez víkend zdieľala vo svojej instagramovej storke, ako sa s Kendall spoločne opaľujú pri bazéne a nechýba im potmehúdsky úsmev. Do svojho BFF postu nezabudla pripojiť ani opis „hádame sa“ v úvodzovkách a oranžové srdiečka.

Hailey zmietla klebety zo stola. Jediným postom dokázala, či sa s Kendall naozaj hádajú.
Hailey zmietla klebety zo stola. Jediným postom dokázala, či sa s Kendall naozaj hádajú. Zdroj: Instagram/Hailey Bieber

Rýchlo si môžeš vydýchnuť a pokračovať v pokojnom piatku. Všetko je ok a nám po rozume začína chodiť pesnička Calm Down od Seleny. Ale Sel si radšej pri stĺpčeku Hailey a Kendall nepustíme. V každom prípade, poučenie na záver: Nikdy netráv čas so svojou BFF bez toho, aby si o tom povedala na Instagrame. Skrátka, „do it for the gram“. 

Elliot Page veľmi pikantne o svojom „poprvé“ so ženou

Elliot Page, ktorý zmenu pohlavia zdieľal prvýkrát s fanúšikmi v roku 2020, prichádza s kožou na trh. Vo svojej knižnej novinke s názvom Pageboy, ktorá je dostupná od 6. januára, totiž odhaľuje horúce detaily zo svojho súkromného života, medzi ktorými nechýba ani priznaný pomer s hereckou kolegyňou Oliviou Thirlby. Sex vraj mávali pravidelne počas natáčania filmu Juno v roku 2007.

Navyše s Oliviou mal údajne vôbec svoju prvú sexuálnu skúsenosť so ženou. Twitter však na veľké odhalenie reaguje negatívne.

„Povie mi niekto, aký je zmysel tohto všetkého?“ a „Čo teraz prezradí všetkých, s ktorými spal?“ píšu fanúšikovia. Iní zase narážajú na to, či Olivia s takýmto odhalením o svojej sexualite vôbec súhlasila. Zrejme áno, drahí fans, keď sa v interview pre Brooklyn Magazine ešte v roku 2011 vyjadrila, že nikto by nemal skrývať svoju orientáciu, a prezradila, že je bisexuálka.

Page vo svojich pamätiach píše, že bol hneď pri prvom stretnutí s ňou doslova ohúrený. „Boli sme v rovnakom veku, ale zdala sa mi oveľa staršia, schopná a sústredená. Sexuálne otvorená, ďaleko od bodu, v ktorom som bol v tom čase ja. Ale chémia medzi nami bola citeľná,“ spomína Elliot a netají sa tým, že v prítomnosti herečky bol hanblivý, no z dvojice sa rýchlo stali priatelia. Moment, keď sa to medzi nimi celé fyzicky zvrtlo, nastal v hotelovej izbe.

Elliot Page sa so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Thirlby spoznal pri natáčaní filmu Juno. Herec vo svojej knihe Pageboy odhaľuje, že s Oliviou boli viac ako priatelia.
Elliot Page sa so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Thirlby spoznal pri natáčaní filmu Juno. Herec vo svojej knihe Pageboy odhaľuje, že s Oliviou boli viac ako priatelia. Zdroj: Juno/Fox Searchlight Pictures, Mandate Pictures, Mr. Mudd

„Práve sa chystala robiť obed, keď sa na mňa upreto pozrela a povedala: ,Vážne ma priťahuješ.‘ A bolo to. Cítil som voči nej veľkú túžbu, ona vo mne vyvolala niečo, čo bolo pre mňa celkom nové a plné nádeje,“ hovorí. Od toho momentu začali mať sex takmer všade, kde sa spolu ocitli: v hotelovej izbe, jedenkrát dokonca v malej miestnosti v reštaurácii a inokedy v produkčných prívesoch počas filmovačky.
 

Dvojica si údajne dala zbohom po skončení natáčania na večernej párty a Elliot spomína na to, aký ťažký bol preňho odchod domov. Vieme si predstaviť, veď „tenkrát poprvé“ zatočí azda s každým z nás.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia