Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
FRESH BUZZ: Elliot Page opísal prvý sex so ženou vo svojej knihe. Fanúšikom sa nepáči, že zdieľa pikantné detaily

Selene sa zachcelo flirtovať

Selena vraj už nechce byť sama. Tento týždeň to totiž dokázala vtipným virálnym momentom, o ktorý sa postarala na futbalovom zápase. Speváčka na svojom Tiktoku zdieľala video, na ktorom sa snaží upútať pozornosť futbalistov.

„Som single,“ kričí Selena z plného hrdla, no futbalisti si ju akosi nevšimnú a pokračujú v hre. Potom dodá: „Len som trochu náročná, ale veľmi vás milujem.“ Naša obľúbená hviezda však na videu vyzerá celou situáciou viac ako pobavená.

V komentároch pod videom to však, naopak, poriadne vrelo a rozhodne vzbudila oveľa viac pozornosti ako na ihrisku. „Ja som single,“ ozýva sa jej jeden z fanúšikov a čaká, že si ho speváčka všimne. „Nechápem, že títo muži si vôbec neuvedomili, že to bola práve Selena Gomez,“ píše druhý.

Väčšina však poukazuje na to, že keby boli na mieste futbalistov, splnil by sa im sen. Hmm, Selenka zatúžila po športovcoch. Bol by to celkom fajn match, čo povieš?

Anketa:
Mala by mať Selena športovca?
Viem si to celkom predstaviť.
Mala by sa ozvať mne.
Ahoj, Selena, som športovec a som single.
Viem si to celkom predstaviť.
77 %
Mala by sa ozvať mne.
13 %
Ahoj, Selena, som športovec a som single.
10 %

Shamilla skončila

Bol by to vôbec Fresh Buzz, keby sme ťa v ňom pravidelne nešokovali rozchodmi slávnych? Len pred dvoma týždňami sme sa vytešovali zo záberov paparazzov, na ktorých sa Camila Cabello a Shawn Mendes držali za ruky?

Dlho im to nevydržalo... po pár mesiacoch randenia je vraj Shamilla uplna endgame.
Dlho im to nevydržalo... po pár mesiacoch randenia je vraj Shamilla uplna endgame. Zdroj: Youtube/Entertainment Tonight

S ľútosťou a so zlomeným srdcom (lebo Shamilla je, teda bol, náš obľúbený pár) ti oznamujeme, že vyhliadky na snubnú budúcnosť sú preč. Blízky zdroj dvojice uviedol, že Camila a Shawn sú endgame a tentoraz je to vraj naozaj.

„Shawn a Camila majú veľa spoločnej histórie a znova si to spolu vyskúšali, keď sa jeden druhému vrátili do života. Ale bol to len úlet a teraz to ukončili. Uvedomili si, že dať tomu druhú šancu bola predsa len chyba. Veď veci sa medzi nimi prvýkrát skončili z nejakého dôvodu,“ píše The Sun. Obe hviezdy si vraj plne uvedomujú, že sa k sebe milostne nehodia, a chcú sa pohnúť ďalej, už bez seba. My sa však vraciame k slovíčku „úlet“. Shamilla? Neveríme. Ale taká Taylor by vedela rozprávať.

Speváčka sa vraj rozišla s Mattym Healym, s ktorým randila dva celé mesiace. Dôvodom rozchodu vraj boli nabité diáre a párik sa nemal kedy stretnúť. My sme čosi započuli aj o rasistických vyjadreniach Healyho na adresu Ice Spice, s ktorou Taylor vystúpila na jednom z koncertov turné. No veď ruku hore tá, čo nikdy nechodila s hlupákom.

Ty sa dnes radšej s nikým nerozchádzaj a nekaz si piatok. Taylor to zvládne a my ti pre šťastie posielame hashtag „láska“.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia