Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2020, 20:07
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

Elliot Page zdieľal prvú selfie po oznámení svojej transrodovosti. Z hĺbky srdca sa poďakoval fanúšikom za podporu

NEWS ELLIOT PAGE
Uložiť Uložené

Herec ľudí vyzval, aby zostali v bezpečí a naďalej podporovali jeden druhého.

Na začiatku decembra oznámil herec Elliot Page svojim fanúšikom veľkú novinu. Dovtedy verejnosť netušila, že je 33-ročný Kanaďan transrodový muž, ale možno ani on sám nečakal, aké vrelé reakcie svojím príspevkom na Instagrame vyvolá.

Od oznámenia však prešli celé tri týždne, počas ktorých Elliot viac-menej mlčal, a tak fanúšikovia nevedeli, ako sa s verejným tlakom vysporiadal.

Krátko pred Vianocami sa, našťastie, na Instagrame prihovoril znovu. V krátkom príspevku zdieľal svoju selfie, na ktorej pózuje v kapucni a s okuliarmi na očiach, zatiaľ čo všetkým ľuďom poďakoval za podporu.

Odporúčané
Ellen Page oznámila, že je transgender a prijal meno Elliot Ellen Page oznámila, že je transgender a prijal meno Elliot 1. decembra 2020, 22:04

„Ďakujem vám z hĺbky svojho srdca,“ odkázal miliónom sledovateľov. Momentálne má na svojom profile takmer 9 miliónov followerov, a tak patrí medzi najpopulárnejších hercov súčasnosti. Zahviezdil vo filme Juno a dnes ho môžeš poznať zo seriálu Umbrella Academy.

„Vaša láska a podpora bola tým najlepším darčekom. Zostaňte v bezpečí. Buďte tu jeden pre druhého,“ skonštatoval v príspevku a vyzval ľudí, aby podporili organizácie Translifeline a Transanta, ktoré pracujú pre transrodových ľudí.

Vo svojom pôvodnom príspevku z 1. decembra emotívne opísal, ako sa rodilo rozhodnutie oznámiť svetu, že je transgender. Už v roku 2014 pritom ako Ellen Page verejne priznal svoju homosexualitu. „Milujem, že som trans a milujem, že som queer. Som nekonečne inšpirovaný mnohými v trans komunite. Ďakujem za vašu guráž, štedrosť a prácu na tom, aby sa z tohto sveta stalo viac inkluzívne a súcitné miesto," zakončil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @elliotpage

Domov
Zdieľať
Diskusia