Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2023, 15:56
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

DiCaprio, De Niro a Scorsese dostali v Cannes takmer 10-minútový standing ovation. Tento film si nenechaj ujsť

DiCaprio, De Niro a Scorsese dostali v Cannes takmer 10-minútový standing ovation. Tento film si nenechaj ujsť
Zdroj: Samir Hussein/Contributor/Getty Images/Wire Image
FILMY A SERIÁLY KILLERS OF THE FLOWER MOON LEONARDO DICAPRIO
Uložiť Uložené

Triapolhodinová dráma od režiséra Martina Scorseseho mala na prestížnom filmovom festivale v Cannes nadšené ohlasy.

Killers of the Flower Moon je 3,5-hodinová dráma od scenáristu a režiséra Martina Scorseseho, ktorý film nakrútil podľa rovnomennej knižnej predlohy. Variety informuje, že najnovší projekt od slávneho režiséra dostal na prestížnom filmovom festivale v Cannes viac ako 9-minútový standing ovation.

Odporúčané
10 najnudnejších slávnych alebo kritikmi ospevovaných filmov, pri ktorých zaspíš 10 najnudnejších slávnych alebo kritikmi ospevovaných filmov, pri ktorých zaspíš 18. mája 2023, 12:30

Na stránke Rottentomatoes má po 31 recenziách priemerné hodnotenie 8,6/10 a na Metacritic po 21 recenziách zase 91/100. Všetky recenzie pochádzajú od kritikov z Cannes. Okrem tradičnej chvály pre Scorseseho, De Nira a DiCapria obecenstvo tlieskalo najmä Lilly Gladstone, ktorá údajne podala svoj životný výkon. 

Snímku s hercami a ďalšími scenáristami ešte upravil a zameral sa v nej na vzťah hlavných postáv, ktoré hrajú Leonardo DiCaprio a Lily Gladstone, zaľúbenci v centre príbehu o vykorisťovaní pôvodných obyvateľov Ameriky. V snímke si zahrali aj Robert De Niro, Jesse Plemons (Breaking Bad) či Brendan Fraser (The Whale).

Snímka sa dostane do kín v októbri a krátko nato bude dostupná na Apple TV+. Apple na nakrútenie filmu minulo vyše 200 miliónov dolárov, pričom niekoľko ďalších desiatok miliónov minie aj na jeho propagáciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia