Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. mája 2023, 15:14
Čas čítania 1:03
Dominik Vetrák

Hráči v Zelda: Tears of the Kingdom stavajú autá ako z Mad Maxa, robotov a obrovské penisy, ktorými devastujú bossov

Hráči v Zelda: Tears of the Kingdom stavajú autá ako z Mad Maxa, robotov a obrovské penisy, ktorými devastujú bossov
Zdroj: Nintendo
TECH THE LEGEND OF ZELDA: TEARS OF THE KINGDOM
Uložiť Uložené

Nová Zelda od Nintenda dáva hráčom možnosť postaviť úplne hocičo.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nová exkluzívna hra pre konzolu Nintendo Switch. Ide o jednu z najlepšie hodnotených videohier vôbec a je pravdepodobné, že pokorí aj viaceré rekordy v predajnosti. Pokračovanie Breath of the Wild ponúka viacero zábavných hrateľnostných noviniek.

Odporúčané
Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili 16. mája 2023, 12:30

Napríklad hráči môžu v hre postaviť takmer hocičo, čo im napadne. Okrem lodiek a vznášadiel sa však najmä tí kreatívnejší rýchlo presunuli k stavaniu obrovských robotov a vozidiel s veľkou deštrukčnou silou. Poľahky tak likvidujú aj tých najsilnejších nepriateľov a ešte pritom vyzerajú veľmi cool.

Samozrejme, niektorí hráči namiesto robotov stavajú obrovské penisy, z ktorých šľahá oheň. Fantázii sa medze nekladú, takže ak máš chuť naplno sa vyšantiť vo fantasy open-worldovej hre, nová Zelda ťa zabaví na desiatky až stovky hodín.

@soulbanana0 My Gundam Banana One in Zelda tears of the Kingdom#zelda #tearsofthekingdom #switchgames ♬ 原聲 - SoulBanana

Domov
Zdieľať
Diskusia