Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. mája 2023, 18:30
Čas čítania 0:55
Dominik Vetrák

Brad Pitt si zajazdí v skutočnej formule F1. S režisérom Top Gun: Maverick nakrúca šialený pretekársky film

Brad Pitt si zajazdí v skutočnej formule F1. S režisérom Top Gun: Maverick nakrúca šialený pretekársky film
Zdroj: Formula 1/Warner bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT FORMULA 1
Uložiť Uložené

Brad Pitt a režisér Joseph Kosinski sa chystajú na nakrúcanie adrenalínového pretekárskeho filmu.

Slávny filmový producent Jerry Bruckheimer (Piráti z Karibiku, Top Gun) sa spoločne s režisérom Josephom Kosinským (Oblivion, Top Gun: Maverick) zúčastnil na samite s názvom F1 Accelerate v Miami. Tvorcovia zatiaľ nepomenovanej športovej snímky z prostredia pretekov F1 tam prezradili, že Brad Pitt bude skutočne jazdiť vo vozidle formula 1. Podľa všetkého však nebude jazdiť na trati s ostatnými jazdcami.

Odporúčané
RECENZIA: Strážcovia galaxie 3 – najlepšia marvelovka od Avengers: Endgame RECENZIA: Strážcovia galaxie 3 – najlepšia marvelovka od Avengers: Endgame 3. mája 2023, 18:00

Portál Variety zase píše, že Pitt bude v skutočnosti jazdiť na upravenom vozidle zo série F2, čiže na vozidle s menším výkonom. Podrobné špecifikácie tvorcovia prezradia až neskôr. 

Jedným z producentov je aj 7-násobný majster F1 Lewis Hamilton. S jeho konzultáciou a vlastnými ambíciami chcú dosiahnuť to, že nakrútia najautentickejší a najlepší pretekársky film vôbec.

Režisér Kosinski bude s Pittom film nakrúcať aj na slávnom okruhu Silverstone, kde sa konajú preteky British Grand Prix. Na filme pracuje rovnaký štáb ako na Top Gun: Maverick a svoje skúsenosti s výstavbou a využitím kamier využijú aj pri tomto filme, kde potrebujú miniatúrne 6K kamery, ktoré budú vedieť umiestniť do kokpitov formúl. 

Domov
Zdieľať
Diskusia