Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2023, 12:58
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Black Mirror bude mať 6. sériu na Netflixe už v lete. Pozri si prvý trailer a hercov v bizarných sci-fi príbehoch

Black Mirror bude mať 6. sériu na Netflixe už v lete. Pozri si prvý trailer a hercov v bizarných sci-fi príbehoch
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BLACK MIRROR
Uložiť Uložené

V 6. sérii Black Mirror sa ukážu Aaron Paul z Breaking Bad, Zazie Beetz z Deadpoola či Salma Hayek z Eternals.

Po 4-ročnej pauze sa Netflix vracia so šiestou sériou antologického seriálu Black Mirror. Jeho tvorca Charlie Brooker si chcel dať počas pandémie pauzu, pretože sa mu svet javil až príliš depresívny na to, aby ľudí zaťažoval svojimi skľučujúcimi myšlienkami v Black Mirror. 

Odporúčané
Netflix sa v máji vracia v plnej sile. Vydajú toľko seriálových a filmových peciek, že ich ani nebudeš stíhať pozerať Netflix sa v máji vracia v plnej sile. Vydajú toľko seriálových a filmových peciek, že ich ani nebudeš stíhať pozerať 27. apríla 2023, 11:30

Pre šiestu sériu si pripravil klasické Black Mirror epizódy plné gadgetov a futuristických technológií, ale sľubuje, že divákov prekvapí celkom novým druhom epizód. Ide o typ príbehov, ktoré spočiatku v seriáli robiť nechcel, a prekvapí tým ako seba, tak divákov. 

Netflix vydal k šiestej sérii prvý, ničnehovoriaci teaser trailer a dátum vydania naplánovaný na jún 2023. Herecky sa predstavia Aaron Paul z Breaking Bad, Zazie Beetz z Deadpoola, Kate Mara z House of Cards či Salma Hayek z Eternals.

Domov
Zdieľať
Diskusia