Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. marca 2023, 12:11
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

Bývalé farmárky sa pobijú v ringu. Organizácia Fight Night Challenge odhalila prekvapivý ženský zápas

Bývalé farmárky sa pobijú v ringu. Organizácia Fight Night Challenge odhalila prekvapivý ženský zápas
Zdroj: Instagram/@fightnightchallenge
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX FARMA FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ktorá z nich bude v ringu úspešnejšia?

Organizácia Fight Night Challenge odkryla ďalší duel zo zápasovej karty štvrtého turnaja. V sobotu 13. mája uvidíme po minulej akcii v poradí len druhý ženský zápas. Zatiaľ čo na treťom turnaji si sily zmerali speváčky Dominika Mirgová a Aless, tentoraz sa pobijú bývalé súťažiace reality šou Farma. 

Prvou je Monika Haklová, ktorú si môžeš pamätať ešte z druhej série obľúbenej reality šou. Jej súperkou bude Češka Dagmar Kubinová. Predstavila sa v zatiaľ poslednej štrnástej sérii Farmy. Okrem nich uvidíš v ringu ďalších bývalých účastníkov Farmy 14. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Prvým je Šimon Koleň, ktorý sa pobil už na predchádzajúcom turnaji s Kristiánom Mesíčkom a vybojoval si aspoň remízu, druhý je Imrich „Baron“ Štefánik, ktorý naposledy prehral s raperom Freyerom Flexkingom. 

Májový turnaj ponúkne aj atraktívnu odvetu medzi MMA zápasníkmi Karolom Ryšavým a Markom Bartlom. Nebudú to jediní profesionálni bojovníci, ktorí si nasadia boxerské rukavice. Do akcie sa vráti tréner, zápasník a súčasný riaditeľ organizácie Attila Végh. Jeho protivníkom bude UFC veterán Eric Spicely.

Očakávaný duel bude aj medzi raperom Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským a legendárnym MMA zápasníkom Petrom „Monsterom“ Knížem, ktorého v kariére dokázali poraziť len dvaja Česi Karlos Vémola a David Kozma.

Domov
Zdieľať
Diskusia