Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
27. marca 2023, 13:00
Čas čítania 4:57
Richard Balog

Toto je 5 základných prvkov pre tvoj jarný šatník. Uži si mesto aj prírodu v sviežich modeloch oblečenia

Toto je 5 základných prvkov pre tvoj jarný šatník. Uži si mesto aj prírodu v sviežich modeloch oblečenia
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Jar je obdobie, keď môžeš nosiť čokoľvek. Záleží len na tvojich plánoch, kam ísť, a aktuálnom počasí.

Milujeme jar, a to najmä pre jej rozmanitosť, keď môžeme postupne vystriedať komfortné cargo nohavice za rifle či sukne v prípade žien a nepremokavé bundy a ľahké svetre alebo vesty.

V tvojom jarnom šatníku by nemalo chýbať predovšetkým týchto 5 základných prvkov, ktoré v ponuke obchodu Footshop kvitnú ako prvosienky po výdatnom daždi. Dúfame, že si vo výbere nájdeš niečo svieže a obohatíš svoju zbierku. 

P. S. V obchodoch Footshop a Queens je jar v plnom prúde. Pokračuj v čítaní článkov o najlepších pároch tenisiek. 

Kompletná ponuka v obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu     Pozdrav svoje nové obľúbené tenisky. Vybrali sme fresh páry, ktoré dodajú tvojim outfitom šťavu 3. marca 2023, 14:00

Široké cargo nohavice sú stále v kurze

Raper Slowthai v širokých cargo nohaviciach zo spoločnej kolekcie značiek Supreme a Stone Island.
Raper Slowthai v širokých cargo nohaviciach zo spoločnej kolekcie značiek Supreme a Stone Island. Zdroj: Supreme

Multifunkčné nohavice, ktoré pôvodne zjednodušovali prácu manuálne zručným remeselníkom a postupne sa vďaka originálnej estetike dostali aj šatníkov módnych nadšencov vrátane nás. 

Hlavným benefitom širokých cargo nohavíc je veľké množstvo vreciek, ktoré dokonale ochránia tvoj telefón, peňaženku aj kľúče a ešte v nich zostane priestor na všetko, čo potrebuješ. 

Vyzerajú skvelo, stále sú v kurze a v obchode Footshop nájdeš desiatky mužských aj ženských vyhotovení. Záleží na tvojich požiadavkách a na tom, koľko eur si ochotný/-á minúť za tento kúsok. 

PREACH
Zdroj: Footshop

PREACH Cargo Pocket Baggy Pants    99,95 €

Cenovo dostupná verzia béžových cargo nohavíc v širokom strihu, ktoré vyzerajú veľmi slušne z hľadiska dizajnu aj kvality použitých materiálov. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Kenard Pants    167,95 €

Nadčasové cargo nohavice v sivom farebnom vyhotovení od ikonického výrobcu, ktoré ľahko zladíš s čímkoľvek, čo nájdeš ráno v skrini. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Kenard Pants    194,95 €

Z dielní značky Carhartt WIP pochádza aj tmavý variant týchto pohodlných nohavíc z bavlny s elastickým pásom a množstvom vreciek. 

C.P. Company
Zdroj: Footshop

C.P. Company Chrome-R Cargo Pants    234,95 €

Klasika od značky C.P. Company, ktorú máme vo vlastných šatníkoch už niekoľko sezón a stále vyzerá rovnako dobre a pružne.  

Rick Owens DRKSHDW
Zdroj: Footshop

Rick Owens DRKSHDW Creatch Cargo Cropped Pants    429,95 €

Svoj šatník môžeš obohatiť aj o tento high-end model cargo nohavíc od Ricka Owensa, ktorý vsadil na skrátený strih, ľahké tkaniny a neutrálne farebné vyhotovenie. 

Základné tričká a mikiny od značky Carhartt WIP 

Ukážka z kolekcie na sezónu jeseň/zima 2022 od značky Carhartt WIP.
Ukážka z kolekcie na sezónu jeseň/zima 2022 od značky Carhartt WIP. Zdroj: Carhartt WIP

Výnimočné basic veci, ktoré nie sú basic a zamiluješ si ich na celý život. Približne takto by sme charakterizovali produkty s logom Carhartt WIP. 

Nielen tohtoročnú jar s prehľadom vybavíš len s niekoľkými tričkami a mikinami od ikonického workwear výrobcu s viac ako 130-ročnou históriou. Stačí ti len niekoľko kúskov a farebných kombinácií, o ktorých už dopredu vieš, že budú vyzerať dobre. 

Spoznaj kúzlo jednoduchých jarných outfitov v modeloch Carhartt WIP. V obchode Footshop sú desiatky produktov, ktorých kvalita je na prémiovej úrovni a výrazne neohrozia tvoj rozpočet.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP „Archive Girls“ Graphic T-Shirt    49,95 €

Biele tričká s krátkymi rukávmi sú povinnou výbavou nielen v priebehu jarného obdobia a tento kúsok s printom od Carhartt WIP budeš milovať. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP „Archive Girls“ Graphic T-Shirt    49,95 €

Mimochodom, tričko je dostupné aj v čiernom farebnom vyhotovení a my chceme obe verzie. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP „Coin“ Graphic T-Shirt    49,95 €

V ponuke značky nájdeš aj takýto jednoduchý, ale trendy grafický dizajn v štýle univerzitných motívov. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Script Embroidery Hoodie    92,95 €

Minimalistická mikina s vyšívaným logom je základom každého jarného outfitu. Čo hovoríš na tento sivý variant s veľmi atraktívnou cenou?

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Nelson Hoodie    137,95 €

Do pozornosti dávame aj túto svetlú mikinu s kapucňou, ktorú zdobí len malá nášivka loga Carhartt WIP umiestnená na hrudi. 

Kompletná ponuka značky Carhartt WIP v online obchode Footshop

Prvý pár tenisiek Salomon

Tenisky Salomon XT-6 z limitovanej edície „Skyline“.
Tenisky Salomon XT-6 z limitovanej edície „Skyline“. Zdroj: Salomon

... v prípade, že ho ešte nemáš v zbierke. Tenisky Salomon zaplavili Instagram aj ulice svetových metropol a prinášajú sviežosť, komfort a modernú outdoorovú estetiku, s ktorou zvládneš aj náročný terén. 

V kurze sú predovšetkým modely XT-4 a XT-6 určené pre mestských dobrodruhov, ktorí cez týždeň žijú v rytme veľkomesta a ich tradičný víkend je v prírode. Tenisky Salomon Advanced sú esenciou gorp-core outfitov a symbolom všetkých milovníkov futuristickej módy. Teraz máš šancu na široký výber vyhotovení.  

Salomon XT-4
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-4    199,95 €

Salomon XT-4
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-4    199,95 €

Salomon XT-4
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-4    199,95 €

Salomon XT-6
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-6    199,95 €

Salomon XT-6
Zdroj: Footshop

Salomon Advanced XT-6    199,95 €

Kompletná ponuka značky Salomon Advanced v online obchode Footshop

Kúsky, v ktorých sa odlíšiš v piatok večer 

Ukážka z kolekcie jeseň/zima 2022 od Herona Prestona.
Ukážka z kolekcie jeseň/zima 2022 od Herona Prestona. Zdroj: Heron Preston

Nikto nechce, aby na koncert svojho obľúbeného interpreta prišiel s pocitom, že sa nachádza v zrkadlovom bludisku, kde pri pohľade do všetkých strán vidí svoje klony, akurát v iných rozmeroch. 

Obchod Footshop má široký segment prémiových kolekcií od známych módnych domov aj uznávaných návrhárov. V ponuke nájdeš napríklad produkty s logom značky Han Kjøbenhavn, spojenie technologickej vyspelosti Adidas a japonskej avantgardy v podobe modelov Y-3 alebo novinky spod rúk Herona Prestona. Značiek je, samozrejme, oveľa viac a bonusom je, že viacero unikátnych dizajnov je dostupných vo výpredaji. 

Prečo vlastne tieto kúsky potrebuješ? Jeden takýto kúsok ťa môže spoľahlivo sprevádzať možno aj celú dekádu, pri dobrom zaobchádzaní bude stále v skvelej kondícii a ty sa odlíšiš v piatok večer v meste. 

MISBHV
Zdroj: Footshop

MISBHV Sport Classic T-Shirt    130 €

Športová móda je v kurze a návrhársky tím poľskej streetwearovej značky MISBHV to využíva vo svoj prospech aj prostredníctvom takýchto úzkych tričiek s krátkymi rukávmi. 

Han Kjobenhavn
Zdroj: Footshop

Han Kjøbenhavn Jacquard Summer Shirt    215 €

Naše srdcia sí získala aj táto bowlingová košeľa s krátkymi rukávmi s abstraktným motívom od dánskej značky Han Kjøbenhavn, ktorú považujeme za jednu z najoriginálnejších v ponuke online obchodu Footshop.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Graphic Logo Terry Crewneck    314,95 €

Návrhár Yohji Yamamoto ešte nepatrí do starého železa, o čom nás presvedčil aj svojou novou kolekciou pod hlavičkou značky Y-3. Tento sveter so zipsom zdobí kontrastné logo aj biele „škvrny“.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Stretch Gabardine Zip Dress    394,95 €

Pre ženy sme vybrali aj model krátkych čiernych šiat s kontrastným oranžovým zipsom od Herona Prestona, ktoré sú ako stvorené na piatkový večer v meste. 

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Geometric Knitwear    449,95 €

Tento nadrozmerný sveter v minimalistickej farebnej schéme od značky A-COLD-WALL* je presne ten kúsok, na ktorý sa budú všetci pýtať. 

Vesta ako istota

Vesta The North Face Air Chamber Nuptse s membránou GORE-TEX INFINIUM™.
Vesta The North Face Air Chamber Nuptse s membránou GORE-TEX INFINIUM™. Zdroj: The North Face

Nielen istota, keď vonku fúka, ale predovšetkým ako poistka štýlu. Čo tým máme na mysli? V prípadoch, keď je súčasťou outfitu vesta, vždy posunie celý look na vyššiu úroveň. 

Dôvodov je niekoľko, napríklad odhalíš spodnú vrstvu, čo je perfektný potenciál pre zakomponovanie viacerých farieb, a zároveň slúži aj ako štýlová alternatíva k menším taškám, ktoré môžeš nechať doma. Telefón či peňaženku schováš do vesty a užívaš si svieži jarný vzduch. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Vest    137,95 € 

Značka Carhartt WIP má v dnešnom článku početné zastúpenie, a to aj vďaka tomuto ikonickému modelu látkovej vesty, pod ktorú si môžeš obliecť len čiernu mikinu a budeš vyzerať skvelo.

Nike Sportswear
Zdroj: Footshop

Nike Sportswear Therma-Fit ADV Insulation Gilet    159,95 €

Jarné výkyvy počasia vrátane upršaných dní prežiješ v suchu vďaka odolnej veste Nike Sportswear, ktorú dizajnéri zahalili do originálnej sivozelenej farby. Disponuje aj veľkými vreckami. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Milton Vest    244,95 €

Ak hľadáš viac „puffy“ vestu, potom je správnou voľbou model s názvom Milton od značky Carhartt WIP, ktorý stojí takmer 250 eur, ale jeho kúpu neoľutuješ ani na sekundu. Pri dobrom zaobchádzaní s ním zvládneš niekoľko jarných a jesenných sezón. 

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Classic Liner Vest  –  300 €

Pre ženy sme vybrali menší variant s logom Y-3, ktorý môžeš nosiť samostatné, ale aj ako strednú vrstvu pod bundu v prípade nízkych vonkajších teplôt. 

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Ex-Ray Nylon Vest    595 €

Úplný záver dnešného výberu patrí nylonovej veste spod rúk amerického návrhára Herona Prestona, do ktorej sme sa zamilovali na prvý pohľad. Ak si môžeš dovoliť minúť približne 600 eur za prechodnú vrstvu, neváhaj ani sekundu. 

Kompletná ponuka v obchode Footshop
Odporúčané
Jar v znamení sviežich farieb. Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré oživia tvoje outfity bez námahy Jar v znamení sviežich farieb. Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré oživia tvoje outfity bez námahy 21. marca 2023, 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia