Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2023, 11:30
Čas čítania 3:14
Dominik Vetrák

Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať?

Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať?
Zdroj: HBO/Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM HBO MAX PROGRAM NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Čo sa oplatí pozerať v apríli na Netflixe, HBO Max, Apple TV+ či Disney+?

Trend silnejšieho kinoprogramu a slabšej ponuky noviniek od streamingových služieb aj naďalej pokračuje. Kedysi vydávali zaujímavé novinky všetky streamingové služby každý mesiac, no od začiatku roka to skôr platí pre 1-2 streamingové služby, a aj to s užším celkovým výberom nového obsahu.

Aké najzaujímavejšie novinky teda vychádzajú na Netflixe, HBO Max a Apple TV+? Z programu Disney+, SkyShowtime a Amazon Prime nás nezaujalo nič. 

Odporúčané
Ako nakrúcali šialené akčné scény a prestrelky s ohnivými nábojmi v John Wick 4? Keanu Reeves driftoval a trénoval s nunčakmi Ako nakrúcali šialené akčné scény a prestrelky s ohnivými nábojmi v John Wick 4? Keanu Reeves driftoval a trénoval s nunčakmi 29. marca 2023, 17:30

Netflix

Beef – 6. 4. 

Dvojica cudzincov Danny a Amy prechádza životnou krízou. Ich cesty sa nečakane pretnú na parkovisku, keď jeden druhému prekážajú v ceste. Z malicherného sporu sa stane nebezpečná naháňačka na autách, čo vyústi v ich dlhodobý konflikt.

Ten prinesie humorné, ale aj emotívne situácie. Danny sa napríklad vláme Amy do domu a vymočí sa jej na drahý koberec, za čo sa mu Amy vyhráža so zbraňou v ruke. Hlavné postavy stvárnili Steven Yeun (Nope) a Ali Wong (Birds of Prey). 

Holy Spider – 7. 4. 

Kritici tento dánsky film chvália a možno ho niektorí diváci videli už minulý rok. V širokej kinodistribúcii však nebol, a tak mnohým divákom unikol. Fanúšikovia napínavých drám a thrillerov by ho mali vidieť. Dej zobrazuje skutočný príbeh polície, ktorá sa snaží vypátrať sériového vraha menom Saeed Hanaei. Ten pred svojím dolapením v roku 2001 zabil 16 žien. 

Saeed veril, že vykonáva prácu Boha, a tvrdil, že čistí ulice od prostitútok. Problémom bolo, že zabíjanie sexuálnych pracovníčok začínali vnímať prominentné osobnosti Iránu ako dobrú vec. Snímku režíroval Ali Abbasi (The Border/Hranica, The Last of Us), ktorý za ňu na prestížnom filmovom festivale Fantastic Fest vyhral aj cenu za najlepšiu réžiu.

Hunger – 8. 4. 

Ako by vyzeral seriál podľa filmu Whiplash, ale v kuchynskom prostredí? Hunger zobrazí mladú ambicióznu kuchárku, ktorá sa dostane do jednej z najprestížnejších kuchýň na svete. Šéfuje jej však veľmi prísny kuchár, kvôli ktorému zažije mnohé nepríjemné situácie plné tyranie a nervozity. 

Florida Man – 13. 4.

Hlavnou postavou komediálneho akčného seriálu je bývalý policajt Mike (Edgar Ramírez), ktorý sa vracia na rodnú Floridu nájsť priateľku mafiána z Filadelfie. Na prvý pohľad jednoduchá práca mu zmení život. 

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die – 14. 4. 

Historický vikingský príbeh Netflix ukončí po predošlých piatich sériách celovečerným filmom s názvom Seven Kings Must Die. Dej zobrazí udalosti po smrti kráľa Edwarda a následnú vojnu o trón. Ak máš rád historické príbehy s poriadnou dávkou akcie a Vikingov, tento seriál by ťa mohol zaujať.

Skončí sa aj druhá séria Firefly Lane a herečka Keri Russell si zahrá v politickom seriáli The Diplomat. Netflix pridá aj poslednú sériu Better Call Saul, takže tam už bude celý vrátane Breaking Bad.

Odporúčané
Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu 8. marca 2024, 14:30

Koncom apríla vyjde aj druhá séria fantasy rodinného seriálu Sweet Tooth. Okrem toho Netflix poteší divákov legendárnych Power Rangers, keď vydá špeciálny film, v ktorom si zahrajú herci z televízneho seriálu vysielaného pred 30 rokmi.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia