Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Aprílové novinky na Netflixe a HBO Max: Končia sa niektoré najlepšie seriály súčasnosti. Čo sa oplatí vidieť a čo môžeš ignorovať?

HBO Max

Barry – 16. 4. 

Štvrtá séria čiernohumorného krimiseriálu Barry bude zároveň poslednou. Všetkých zvyšných osem epizód zrežíroval Bill Hader, ktorý pracoval na príbehu a hrá aj hlavnú rolu zabijaka Barryho. Štvrtá séria sa začne krátko po udalostiach tretej. Barry je vo väzení po tom, čo na neho nastražil pascu Gene Cousineau ako pomstu za to, že Barry zabil jeho lásku.

Barry je vynikajúci dramatický seriál o bizarných typoch ľudí, ktorí sa ocitli v situáciách pritiahnutých za vlasy. Seriál oplýva brilantou réžiou a jedinečným prístupom k tvorbe vzťahov medzi divnými postavami.

Love and Death – 27. 4. 

Sedemdielna miniséria od tvorcov Big Little Lies vyrozpráva príbeh podľa skutočných udalostí. Hlavnú rolu v ňom stvárni Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff z marveloviek). V seriáli stvárni nevernú ženu, ktorá sa navyše zapletie do vraždy.

Love & Death rozpráva skutočný príbeh Američanky Candy Montgomery, ktorú v roku 1980 obvinili z vraždy manželky svojho milenca. Candy spĺňa všetky stereotypné predstavy o poslušnej žene v domácnosti. Stará sa o dom, varí pre svojho muža, no tento spôsob života ju rýchlo omrzí. Hľadá dobrodružstvo a potrebuje znovu cítiť, že žije. 
 
Naštartuje preto mileneckú aféru s Allanom (Jesse Plemons), ktorý je v rovnakej kresťanskej komunite a s ktorým sa stretáva pravidelne v kostole. Všetko však naruší smrť jeho manželky Betty (Lily Rabe). Aféra sa prevalí a hlavnou podozrivou z chladnokrvného zabitia sekerou je práve na prvý pohľad nevinná Candy. 

Okrem toho na HBO Max v apríli vyjde aj druhá séria rodinnej drámy Somebody, Somewhere, ktorá autenticky zachytáva problémy v rodine. Hlavnou postavou je Sam, ktorá sa snaží vyrovnať so smrťou svojej sestry a s krízou stredného veku.

V apríli zároveň pokračuje záverečná séria skvelého dramatického seriálu Succession. Už prvá časť naznačila, akým smerom sa bude uberať dej a že to z hľadiska kvality bude opäť stáť za to.

Čo sa týka ostatných streamingových služieb, na Apple TV+ vyjde v apríli akčný romantický film Ghosted s Chrisom Evansom a Anou de Armas.

Na Amazon Prime Video vyjde posledná séria seriálu Marvelous Mrs. Maisel. Na Disney+ budú môcť diváci koncom apríla vidieť rodinný film Peter Pan a Wendy. 

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia