Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2023, 9:42
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Chris Evans sa v akčnom romantickom filme zamiluje do Any de Armas. Z nej sa však vykľuje agentka CIA

Chris Evans sa v akčnom romantickom filme zamiluje do Any de Armas. Z nej sa však vykľuje agentka CIA
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY GHOSTED
Uložiť Uložené

Ghosted vyjde na Apple TV+ už v apríli. Sleduj prvý trailer.

Ghosted je akčná romantická komédia v hlavných rolách s Chrisom Evansom a Anou de Armas. Chris hrá muža, ktorý sa zahľadí do exotickej krásky a strávi s ňou noc. Keď si každý pôjde svojou cestou, sľúbia si, že sa ešte stretnú. Žena mu však neodpisuje na správy a ignoruje ho (ghosting, pozri názov filmu).

Odporúčané
8. časť The Last of Us: Ellie čelí najväčším hrôzam apokalypsy, po ktorých už nikdy nebude rovnaká 8. časť The Last of Us: Ellie čelí najväčším hrôzam apokalypsy, po ktorých už nikdy nebude rovnaká 6. marca 2023, 16:00

Muž sa tak rozhodne vycestovať za ňou do Londýna a prekvapiť ju. Namiesto nej ho však privítajú zločinci, ktorí ho unesú. Oslobodí ho až jeho vytúžená žena, z ktorej sa vykľuje agentka CIA, a obaja zrazu bojujú o holý život. 

Akčnú romantickú komédiu nakrútil Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie the Eagle) podľa scenára od Rhetta Reesea a Paula Wernicka (Zombieland, Deadpool). Film Ghosted bude mať premiéru na Apple TV+ niekedy v apríli. Okrem Evansa a Armas si vo filme zahral aj Adrien Brody (Pianista).

Domov
Zdieľať
Diskusia