Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2023, 10:12
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Separ vydáva ďalší singel z albumu Flowdemort. V hlbokom tracku s Yzomandiasom zachraňujú svoje duše

Separ vydáva ďalší singel z albumu Flowdemort. V hlbokom tracku s Yzomandiasom zachraňujú svoje duše
Zdroj: Instagram/@separ__dms
HUDBA HUDOBNÉ NOVINKY RAP RAPOVÁ SCÉNA SEPAR SLOVENSKÝ RAP YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Raperi v novinke hovoria o stave, pri ktorom sa ocitli na „druhej strane“.

Separ nám počas svojej kariéry už niekoľkokrát dokázal, že okrem moshpitových bangrov dokáže priniesť aj hlboké tracky s dôležitým posolstvom. Touto cestou sa vydal aj v najnovšom tracku Zachráň moju dušu, ktorá je piatou vydanou skladbou v poradí z pripravovaného albumu Flowdemort – jeho piateho sólového albumu v kariére.

Na novinke mu sekunduje hlava českého vydavateľstva Milion Plus Yzomandias a spoločne idú poriadne hlboko. Rapujú o stave, pri ktorom sa ocitli na „druhej strane“ a v prenesenom význame o nebezpečenstvách a nástrahách, ktoré so sebou prinášajú závislosti od drog.

Singel produkovaný Matejom Strakom dostal rovno aj temný čiernobiely videoklip, v ktorom vidíme Separa ako strašiaka na poli či Yza s odseknutou hlavou napichnutou na kopiji. O réžiu, strih a scenár sa postaral Sule DSGN a špeciálne efekty zastrešili Martin Krajčovič a Ľudovít Nastišin. Za výrobou stojí kreatívny dom Nefkus.

Separ odhalil cover aj tracklist svojho ohláseného sóla ešte 22. februára. V 18 skladbách sa okrem neho predstavia hostia ako Samey, Viktor Sheen, Luca Brassi10x či Alan Murin. Najzaujímavejšou spoluprácou však je, samozrejme, už dlhšie avizovaný track so Snoop Doggom.

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

Raper túto veľkolepú správu oznámil ešte na konci minulého roka v statuse, v ktorom hodnotil svoje úspechy. Na margo nového albumu vtedy napísal, že ide o projekt, do ktorého dal všetko, čo len dokázal. Predpredaj albumu spustil už minulý týždeň v piatok 3. marca. Člen DMS na Instagrame uviedol, že si zámerne tie najväčšie „granáty“ nechal na album, a dovtedy vydáva single, ktoré sú každé o niečom inom.

Domov
Zdieľať
Diskusia