Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2023, 17:48
Čas čítania 0:38
Lukáš Čelka

Separ odhalil cover aj tracklist svojho nového albumu Flowdemort. Nachádza sa na ňom aj dlhšie avizovaná skladba so Snoop Doggom

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Predpredaj albumu sa chystá spustiť už v marci.

Separ na svojom Instagrame odhalil cover aj tracklist svojho piateho sólového albumu, ktorý sa bude volať Flowdemort. V 18 skladbách sa okrem neho predstavia hostia ako Samey, Viktor Sheen či Alan Murin. Najzaujímavejšou spoluprácou však je, samozrejme, už dlhšie avizovaný track so Snoop Doggom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Raper túto veľkolepú správu totiž oznámil ešte na konci minulého roka v statuse, v ktorom hodnotil svoje úspechy. Na margo nového albumu vtedy napísal, že ide o projekt, do ktorého dal všetko, čo len dokázal. Taktiež informoval svojich fanúšikov, že predpredaj albumu spúšťa už budúci týždeň v piatok 3. 3. 2023. 

Separ pritom nie je jediný člen kapely DMS, ktorý tento rok do sveta vypúšťa nový album. V januári svoje v poradí už tretie sólo vydal aj Dame. Išlo dokonca o dvojalbum obsahujúci až 31 trackov, ktorý venoval svojmu synovi. „Nikdy som nebol so svojou hudbou a zvukom spokojnejší,“ napísal Dame na Instagrame ešte v januári.

Domov
Zdieľať
Diskusia