Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 23:02
Čas čítania 0:40
Lukáš Čelka

Dame venuje svojmu synovi k prvým narodeninám emotívnu skladbu a oznamuje tretí sólový projekt

HUDBA DMS SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Raper tvrdí, že nikdy nebol so svojou hudbou spokojnejší.

„Všetko, čo mám, budujem pre nás a nielen pre seba, nechcem zopakovať chyby svojho otca,“ prihovára sa Dame svojmu synovi v novej a veľmi osobnej skladbe. Už po prvých riadkoch tracku cítiť, že sa raper posledný rok života plne venuje svojmu potomkovi, ktorý mu prináša radosť.

Okrem silnej emócie, ktorú pretavil do tracku Pre teba, to potvrdil aj v poslednom príspevku na Instagrame z roku 2022. „Tento rok sa mi narodil syn, čo je jednoznačne najlepšia vec, aká sa mi v živote stala,“ napísal s tým, že o niekoľko dní vydá svoj najlepší album.

Jeho slová sa dnes naplnili a po albumoch Selfmade a 100RY spolu s touto skladbou spúšťa aj predpredaj ďalšieho sóla. Tentoraz pritom pôjde rovno o dvojalbum, keďže ako sám povedal, v talóne má obrovské množstvo materiálu.

„Nikdy som nebol so svojou hudbou a zvukom spokojnejší. Tridsaťjeden plnohodnotných skladieb, žiadne intro/outro/skit. Dve CD, 31 mojich vecí v brutálnom obale s krásnym bookletom, všetko spod mojich rúk,“ napísal na Instagrame a podotkol, že so svojou tvorbou nebol nikdy spokojnejší.

Domov
Zdieľať
Diskusia