Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. februára 2023, 16:54
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

Attila Végh sa vráti do boxerského ringu. Na ďalšom turnaji Fight Night Challenge sa pobije aj Rytmus

Attila Végh sa vráti do boxerského ringu. Na ďalšom turnaji Fight Night Challenge sa pobije aj Rytmus
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH FIGHT NIGHT CHALLENGE RYTMUS
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Boxovať bude 13. mája. Okrem Végha sa do ringu postaví aj Rytmus či legenda česko-slovenskej MMA scény Petr Monster Kníže.

Slovenský MMA zápasník, tréner, promotér a bývalý šampión amerického Bellatoru Attila Végh sa vráti do boxerského ringu. Pobije sa na najbližšom, v poradí štvrtom turnaji organizácie Fight Night Challenge (FNC). Informovala o tom samotná organizácia na Instagrame

Podujatie sa uskutoční v sobotu 13. mája v Mestskej športovej hale v Trnave. Okrem Végha sa do ringu postaví aj Rytmus či legenda česko-slovenskej MMA scény Petr „Monster“ Kníže. Végh boxoval už na predchádzajúcich turnajoch organizácie.

Najskôr porazil Čecha Patrika Kincla a neskôr dlhoročného rivala, s ktorým sa pobil v minulosti aj podľa MMA pravidiel, Američana Emanuela Newtona. Obe výhry boli na body. Ďalší súper slovenskej hviezdy zatiaľ nie je známy. V prípade Rytmusa môžeme predpovedať, že sa konečne stretne v ringu s raperom Curtisom.

Zmerať sily si mali ešte v decembri na treťom turnaji FNC, Rytmus však ochorel a zo zápasu odstúpil. Pre Petra Knížeho pôjde o boxerskú premiéru. Známy je najmä ako MMA zápasník. Zápasil v domácom Oktagone, ale aj v konkurenčnej Real Fight Arene (RFA) a v minulosti dokázal poraziť napríklad Davida Kozmu či súčasného šampióna Oktagonu Kaika Brita. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia