Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2023, 16:37
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Suicide Squad na čele s Harley Quinn zabíjajú Flasha, Batmana a Supermana. Nová DC hra bude mať depresívny príbeh

Suicide Squad na čele s Harley Quinn zabíjajú Flasha, Batmana a Supermana. Nová DC hra bude mať depresívny príbeh
Zdroj: Warner Bros. Games
TECH SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Suicide Squad: Kill the Justice League je kooperatívna multiplayerová hra, ktorú môžeš prejsť aj sám. Ponúkne veľký, otvorený svet a bitky s najväčšími hrdinami na svete.

Štúdio Rocksteady Games zodpovedné za vynikajúcu hernú trilógiu Arkham o Batmanovi vydá v máji 2023 svoju novú hru. Volá sa Suicide Squad: Kill the Justice League a hrať v nej budeme za štvoricu záporákov – Harley Quinn, King Shark, Deadshot a Captain Boomerang. Každý z nich dostal oproti svojim komiksovým verziám vylepšené schopnosti, aby boli silnejšími protivníkmi pre členov Justice League. 

Odporúčané
RECENZIA: Atomic Heart – Sovietsky BioShock RECENZIA: Atomic Heart – Sovietsky BioShock 22. februára 2023, 16:00

Členovia Suicide Squad totiž musia zabiť Green Lanterna, Batmana, Supermana či Flasha. Tých ovládol záporák Brainiac, ktorý chce zničiť planétu Zem. Ak členovia Suicide Squad odmietnu, vybuchne im v hlavách nálož. Hra je stavaná na kooperáciu štyroch hráčov v multiplayeri, no budeš ju môcť prejsť aj sám.

Dôležitou súčasťou hrateľnosti bude rýchle premiestňovanie postáv po veľkom, otvorenom svete a množstvo akcie a bitiek. Nepriateľov budeš môcť ničiť klasickými strelnými zbraňami, ale aj špeciálnymi útokmi postáv, z ktorých každá sa zameriava na odlišný druh súbojov. Hra vyjde už 26. mája na PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Domov
Zdieľať
Diskusia