Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. januára 2023, 13:20
Čas čítania 0:42
Adriana Královičová

FOTO: Tašky zo spolupráce značky Loewe a štúdia Ghibli sú umelecké dielo. Tentokrát sa inšpirovali filmom Zámok v oblakoch

MÓDA MÓDA MÓDNE DOPLNKY
Uložiť Uložené

Španielska značka rozprávkovú kolekciu vytvorila v rámci spolupráce s japonským animačným štúdiom Ghibli. Inšpirovali sa filmom od najslávnejšieho japonského režiséra animovaných filmov.

Loewe opäť vytvorila kolekciu inšpirovanú japonským animovaným filmom. Tentokrát sa motívom stala rozprávka Zámok v oblakoch, ktorú režíroval Hajao Mijazaki pod taktovkou japonského animačného štúdia Ghibli. Kreatívny riaditeľ značky Jonathan Anderson sa rozhodol prepracovať postavy a scény z filmu do kabeliek či iných doplnkov. 

Produkty si budeš môcť kúpiť už 2. februára. Za 155 dolárov si ich môžeš dokonca personalizovať. Ceny samotného oblečenia a doplnkov začínajú od 420 dolárov do 3 300 dolárov.   

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa LOEWE (@loewe)

V rámci spolupráce so štúdiom Ghibli navrhla španielska značka kolekcie inšpirované animovanými rozprávkami ako Môj sused Totoro či Cesta do fantázie. Posledná, limitovaná kolekcia ponúka kožený tovar, ktorý je precízne prepracovaný. Zaobstarať si môžeš kľúčenky, peňaženky, vonné sviečky, svetre, bundy či košele. Samozrejme, všetko obsahuje motív a špeciálne aplikácie inšpirované filmom Zámok v oblakoch. Vyobrazené sú postavy ako Sophie, Howl, ohnivý démon Calcifer, psík Hin či Čarodejnica.

Predpredaj kolekcie je možný pre registrovaných klientov. Ak nechceš, aby ti modely niekto „vyfúkol“, zaregistruj sa na stránke značky Loewe.

 Rozprávkovú kolekciu si pozrieš v galérii:

Loewe, móda, doplnkyLoewe, móda, doplnkyLoewe, móda, doplnkyLoewe, móda, doplnky
Zobraziť galériu
(21)
Domov
Zdieľať
Diskusia