Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2023, 10:51
Čas čítania 1:03
Daniel Mikolášik

V novej sérii Let's Dance sa vráti Ján Koleník. Tentokrát sa už však nepredstaví ako tanečník

OSOBNOSTI JÁN KOLENÍK LET'S DANCE TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

V porotcovskom kresle nahradí kubánskeho choreografa a modela Jorgeho Gonzáleza.

Herec, miláčik publika a víťaz minuloročnej série tanečnej šou Let's Dance Ján Koleník bude súčasťou šou aj tento rok. Tentokrát sa už však nepredstaví ako tanečník, ale ako člen poroty. V ôsmej sérii tak v porotcovskom kresle nahradí kubánskeho choreografa a modela Jorgeho Gonzáleza.

Odporúčané
Jorge González z Let’s Dance: Najdôležitejšie je mať sebavedomie. Ja sa takto obliekam pre seba a nie pre iných Jorge González z Let’s Dance: Najdôležitejšie je mať sebavedomie. Ja sa takto obliekam pre seba a nie pre iných 24. apríla 2022, 16:30

„Okrem toho, že je Ján Koleník fantastický herec, minulý rok dokázal, že je aj rovnako dobrý tanečník. Svojou charizmou a talentom si získal srdcia divákov a stal sa jednou z najvýraznejších osobností našej šou. Sme veľmi radi, že prijal našu ponuku a aj naďalej bude súčasťou Let's Dance, tentoraz ako člen poroty. Pridá sa tak k Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi,“ potvrdila televízia Markíza.

„Janko je veľký profesionál a spolupráca s ním je vždy veľmi príjemná. Teším sa, že bude súčasťou ďalšieho ročníka Let's Dance. Má všetky predpoklady byť dobrým a spravodlivým porotcom. Ako víťaz môže svoje skúsenosti využiť pri hodnotení a radení súťažiacim,“ povedal kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

lets dance jan kolenik
Zdroj: TV Markíza

Koleník na margo oznámenia o jeho porotcovskej premiére povedal, že to preňho bude ešte väčšia výzva, ako keď súťažil. Teší sa však, že opäť bude môcť byť súčasťou šou, a je preňho zážitok tešiť sa z tanca ako divák, ktorý nemá stres z tanečného výkonu.


„Kritizovať je veľmi ľahké, ale konštruktívne hodnotiť je zodpovednosť. A naučiť sa tancovať za taký krátky čas pre ľudí, ktorí s tancom nemajú skúsenosť, si vyžaduje hlavne obdiv. Viem sa vcítiť do každého, keďže takto pred rokom som už bol na parkete. Hlavne je to šou, pri ktorej na chvíľu môžeme umelecky a kultivovane zabudnúť na okolitý drsný svet,“ prezradil Ján Koleník.

Domov
Zdieľať
Diskusia