Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2023, 12:30
Čas čítania 3:30
Jakub Paulík

Kde streamujú kultové seriály ako Alf a Smallville? Väčšinu z nich na Netflixe nenájdeš

Kde streamujú kultové seriály ako Alf a Smallville? Väčšinu z nich na Netflixe nenájdeš
Zdroj: The CW
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY KULTOVÉ SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ktoré na Slovensku dostupné streamovacie služby ich ponúkajú?

Mimozemšťan Alf, Clark Kent zo Smallvillu či Ryan, Seth, Summer a Marissa z O.C. California. Hlavné postavy milovaných seriálov budú mať pre časť divákov navždy nezameniteľné čaro, pretože si ich spájajú s mladosťou a nostalgiou. Kde sa aktuálne streamujú legendárne kultové seriály, na ktorých vyrastala generácia narodená na prelome 80. a 90. rokov?

Prečítaj si aj o najočakávanejších slovenských filmoch a seriáloch roku 2023 či najočakávanejších tohtoročných hororoch. Pridaj sa k členom klubu Refresher+ a neujde ti žiadna horúca filmová či seriálová novinka.

Priatelia (HBO Max)

Šestica blízkych kamarátov z New Yorku počas 10 rokov vysielania patrila medzi dôležitú súčasť života mnohých fanúšikov. Každý deň sme sledovali ich milostné životy, pracovné úspechy aj problémy a oddychové večery pri televízii. Na nostalgické spomienky zo seriálu sa HBO podarilo nadviazať v roku 2021 reunion špeciálom, kde sa ukázali všetci herci znova pokope.

Obdobie natáčania Priateľov však nebolo pre hercov iba plné slávy, ale aj ťažkostí. Na svoju kontroverznú minulosť si v nedávno vydanej knihe Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing zaspomínal Matthew Perry (Chandler). Prvá séria Priateľov vyšla v roku 1994 a posledná skončila v roku 2004. Aktuálne si ich životné eskapády môžeš kedykoľvek pozrieť odznova na HBO Max.

Priatelia
Zdroj: NBC

Alf (HBO Max)

Mimozemšťan z Melmacu Alf bol dlhé obdobie stálym členom slovenských domácností. Aj keď jeho 4 série vznikli v rokoch 1986 až 1990, v slovenských televíziách bežal ešte začiatkom milénia. Hlas mimozemšťana s veľkým apetítom na mačky daboval legendárny slovenský herec Stano Dančiak, ktorý zomrel v roku 2018. Po smrti je už v súčasnosti aj herecký predstaviteľ Alfa, 83-centimetrov vysoký Michu Meszaros, ktorý zomrel ešte v roku 2016. Všetky štyri série obľúbeného sitkomu sú dostupné na HBO Max.

Alf
Zdroj: NBC/volně k použití
Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 129308 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia