Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2023, 9:41
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Marvel ukázal vo finálnom traileri Ant-Man: Quantumania až príliš veľa. Prezradili, čo sa vo filme stane?

Marvel ukázal vo finálnom traileri Ant-Man: Quantumania až príliš veľa. Prezradili, čo sa vo filme stane?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA
Uložiť Uložené

Sleduj najnovší trailer pre komiksovku Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Štúdio Marvel vydalo oficiálny, finálny trailer k očakávanej komiksovke Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Film dorazí do kín už 17. februára. Marvel sa snaží do kina prilákať čo najviac svojich fanúšikov a nových divákov, a tak je možné, že sú ochotní prezrádzať v traileroch až príliš.

Odporúčané
Netflix sa v roku 2023 pokúsi poslať konkurenciu do dôchodku. Chystajú vydať akčné blockbustery, drámy aj očakávané komédie Netflix sa v roku 2023 pokúsi poslať konkurenciu do dôchodku. Chystajú vydať akčné blockbustery, drámy aj očakávané komédie 6. januára 2023, 12:30

V tomto najnovšom totiž ukázali množstvo detailov a príbehových scén, ktoré by diváci radšej nevideli a nechali sa nimi prekvapiť v kine. Buď chce Marvel do kín nalákať divákov takýmito zábermi, alebo znovu zavádzajú v traileroch, aby sme všetci nakoniec boli prekvapení.

My odporúčame trailer nepozerať a tešiť sa na nového, veľkého záporáka Kang the Conquerora, ktorý sa postaví nielen Ant-Manovi a Waspovi, ale neskôr aj všetkým Avengerom (stane sa novou hrozbou na úrovni Thanosa). 

Domov
Zdieľať
Diskusia