Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2023, 19:34
Čas čítania 0:46
Ema Stanovská

Cristiano Ronaldo bude polroka žiť v luxusnom hoteli Four Seasons. Spolu so svojím tímom obsadí 17 izieb

ŠPORT CRISTIANO RONALDO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Účet sa za jeden mesiac vyšplhá na 250-tisíc libier.

Futbalista Cristiano Ronaldo sa ubytoval v luxusnom hoteli Four Seasons v Rijáde v Saudskej Arábii, kde ostane aj so svojou rodinou a tímom polroka. Ronaldo nedávno podpísal najlukratívnejšiu zmluvu v histórii futbalu, keď prestúpil do saudskoarabského klubu Al-Nassr.

Four Seasons
Zdroj: Four Seasons

Ronaldo bude bývať – spolu so svojou priateľkou Georginou Rodríguez a piatimi deťmi – v dvojposchodovom apartmáne Kingdom Suite v Kingdom Tower. Apartmán ponúka neuveriteľný výhľad na mesto a obsahuje elegantnú jedáleň, špajzu, obývaciu izbu a pracovňu, píše Givemesport.com.

Four Seasons
Zdroj: Four Seasons

Cena za Kingdom Suite nie je uvedená na webovej stránke hotela a je potrebné ju rezervovať súkromne. Menší „prezidentský apartmán“ je však možné rezervovať online za neuveriteľnú cenu 3 300 libier za noc.

Four Seasons
Zdroj: Four Seasons

Ronaldov tím, ktorého súčasťou je jeho rodina, priatelia a ochranka, celkovo zaberie 17 hotelových izieb. Účet sa za jeden mesiac vyšplhá na 250-tisíc libier.

Odporúčané
Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky 5. mája 2024, 12:00

Súčasťou hotela je aj päťhviezdičková kuchyňa s „najlepšími jedlami z Číny, Japonska, Indie a zo Stredného východu“, píše sa na stránke hotela. Ronaldo však nebude jesť s hotelovými hosťami. Namiesto toho mu kuchári poskytnú „exkluzívnu službu stravovania na izbe“. Hotelový personál má tiež zakázané fotiť sa so slávnym futbalistom.

Zákon v Saudskej Arábii zakazuje nezosobášeným párom spolu žiť, no Ronaldovi tamojšie úrady udelili výnimku.

Four Seasons
Zdroj: Four Seasons
Domov
Zdieľať
Diskusia