Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. januára 2023, 10:14
Čas čítania 0:39

VIDEO: Takto privítali fanúšikovia Cristiana Ronalda v klube Al-Nassr. V utorok ho oficiálne predstavili v Saudskej Arábii

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
VIDEO: Takto privítali fanúšikovia Cristiana Ronalda v klube Al-Nassr. V utorok ho oficiálne predstavili v Saudskej Arábii
Zdroj: TASR/AP/Amr Nabil

Portugalská hviezda sa postavila aj pred novinárov na tlačovej konferencii.

Ako píše Šport.sk, Cristiana Ronalda privítali fanúšikovia v jeho novom klube Al-Nassr FC skutočne ako kráľa. Po príchode na štadión zožal obrovský potlesk a ovácie. Dav oslavoval vo veľkom, spieval a tešil sa z jeho príchodu. 

Saudskoarabský futbalový tím v utorok oficiálne predstavil Cristiana Ronalda, ktorý len prednedávnom opustil anglický Manchester United. Portugalská hviezda zároveň povedala na tlačovej konferencii, že sa v klube cíti zatiaľ veľmi dobre a je hrdá na svoje rozhodnutie prestúpiť inam.

„V Európe sa moja práca skončila. Vyhral som všetko, hral som za najdôležitejšie kluby. Teraz je predo mnou nová výzva v Ázii,“ povedal Ronaldo novinárom. „Nik o tom nevie, ale teraz to už môžem povedať. Mal som veľa možností zostať v Európe. Snažili sa ma podpísať aj mnohé kluby z Brazílie, Austrálie, USA či Portugalska. Ale dal som svoje slovo klubu Al Nassr,“ prezradil ďalej.

Za svoj prestup do Saudskej Arábie sa na futbalistu vzniesla kritika z každej strany, v novom pôsobisku však Cristiano Ronaldo údajne zarobí až neuveriteľných 75 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia