Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
30. decembra 2022, 21:16
Čas čítania 0:22

Cristiano Ronaldo naozaj prestupuje do exotiky. Podpísal astronomický kontrakt, vďaka ktorému v Saudskej Arábii zarobí 75 miliónov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Portugalčan sa so svojím predchádzajúcim tímom Manchestrom United rozišiel ešte v novembri.

Portugalská hviezda Cristiano Ronaldo prestupuje do saudskoarabského klubu Al-Nassr, informuje portál CBS Sports. Ronaldo podľa zverejnených informácií podpísal kontrakt v piatok poobede, pričom by mal vďaka novej zmluve zarobiť astronomických 75 miliónov dolárov. Vďaka tomuto prestupu sa opäť zaradí medzi najlepšie platených futbalistov sveta.

Aj keď Ronaldo podľa CBS Sports kontrakt už oficiálne podpísal, nový klub Al-Nassr sa chystá príchod Portugalčana oznámiť až v sobotu po zápase s tímom Al-Khaleej.

Cristiano Ronaldo údajne absolvoval prvú časť zdravotných testov počas uplynulého týždňa, a tak ho po príchode nového roka čaká už iba kompletizácia všetkých formalít. 

Domov
Zdieľať
Diskusia