Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2023, 20:08
Čas čítania 0:47
Jana Chovancová

Cristiano Ronaldo môže napriek zákonu v Saudskej Arábii žiť so svojou priateľkou. Úrady prižmúrili oko

OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO FUTBAL SAUDSKÁ ARÁBIA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zákon v Saudskej Arábii zakazuje spolu žiť nezosobášeným párom.

Ronaldo sa po prestupe do klubu Al-Nassr usadil v Saudskej Arábii. Vyzerá to tak, že mu spoločnosť bude robiť aj jeho priateľka Georgina Rodriguez, a to aj napriek tomu, že nie sú zosobášení. Píše o tom Goal.

Portugalská superhviezda mala dôvod na radosť po tom, čo prišli nečakané novinky zo Saudskej Arábie. Ronaldovi tamojšie úrady udelili výnimku, prižmúrili oko a dovolili mu žiť spoločne s priateľkou. Stalo sa tak, hoci zákon zakazuje nezosobášeným párom spolu žiť.


„Hoci zákony kráľovstva stále zakazujú spolužitie bez manželskej zmluvy, úrady nedávno začali privierať oči a už nestíhajú nikoho,“ povedal pre EFE jeden z právnikov. „Tieto zákony sa používajú, najmä keď sa vyskytne problém alebo trestný čin,“ dodal. 

Ronaldo do nového klubu prestúpil iba pred pár dňami. Netrvalo dlho a v Saudskej Arábii sa stal medzi miestnymi hviezdou. Tí z neho doslova šalejú, píše Sportnet. Dôkazom je napríklad aj to, že počas prvého zápasu po jeho prestupe do Al-Nassr FC fanúšikovia saudskoarabského klubu skandovali jeho meno. „Ronaldo, Ronaldo, SIU!“ kričali. 

Odporúčané
SÚŤAŽ: Kúp si čokoládu a stretni futbalové hviezdy Neymara jr., Virgila van Dijka alebo Harryho Kanea. Takto sa zapojíš SÚŤAŽ: Kúp si čokoládu a stretni futbalové hviezdy Neymara jr., Virgila van Dijka alebo Harryho Kanea. Takto sa zapojíš 1. mája 2024, 11:00

Aktuálna trhová hodnota hráča sa momentálne približuje k dvadsiatim miliónom eur. Ronaldo je teda momentálne najdrahším hráčom v tíme. Za ním nasleduje štrnásťmiliónový Brazílčan Talisca, ktorý hrával za Benficu Lisabon. Trojicu uzatvára osemmiliónový Ghislain Konan.

Späť
Zdieľať
Diskusia