Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2023, 20:08
Čas čítania 0:47
Jana Chovancová

Cristiano Ronaldo môže napriek zákonu v Saudskej Arábii žiť so svojou priateľkou. Úrady prižmúrili oko

OSOBNOSTI CRISTIANO RONALDO FUTBAL SAUDSKÁ ARÁBIA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zákon v Saudskej Arábii zakazuje spolu žiť nezosobášeným párom.

Ronaldo sa po prestupe do klubu Al-Nassr usadil v Saudskej Arábii. Vyzerá to tak, že mu spoločnosť bude robiť aj jeho priateľka Georgina Rodriguez, a to aj napriek tomu, že nie sú zosobášení. Píše o tom Goal.

Portugalská superhviezda mala dôvod na radosť po tom, čo prišli nečakané novinky zo Saudskej Arábie. Ronaldovi tamojšie úrady udelili výnimku, prižmúrili oko a dovolili mu žiť spoločne s priateľkou. Stalo sa tak, hoci zákon zakazuje nezosobášeným párom spolu žiť.


„Hoci zákony kráľovstva stále zakazujú spolužitie bez manželskej zmluvy, úrady nedávno začali privierať oči a už nestíhajú nikoho,“ povedal pre EFE jeden z právnikov. „Tieto zákony sa používajú, najmä keď sa vyskytne problém alebo trestný čin,“ dodal. 

Ronaldo do nového klubu prestúpil iba pred pár dňami. Netrvalo dlho a v Saudskej Arábii sa stal medzi miestnymi hviezdou. Tí z neho doslova šalejú, píše Sportnet. Dôkazom je napríklad aj to, že počas prvého zápasu po jeho prestupe do Al-Nassr FC fanúšikovia saudskoarabského klubu skandovali jeho meno. „Ronaldo, Ronaldo, SIU!“ kričali. 

Odporúčané
Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko Toto sú najkrajšie futbalové dresy, ktoré uvidíme na EURO 2024. Príjemne prekvapilo Španielsko aj Belgicko 15. apríla 2024, 13:30

Aktuálna trhová hodnota hráča sa momentálne približuje k dvadsiatim miliónom eur. Ronaldo je teda momentálne najdrahším hráčom v tíme. Za ním nasleduje štrnásťmiliónový Brazílčan Talisca, ktorý hrával za Benficu Lisabon. Trojicu uzatvára osemmiliónový Ghislain Konan.

Domov
Zdieľať
Diskusia