Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2023, 11:07
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Evil Dead ožíva v nechutnom traileri. V novom horore Rise sa démoni zmocnia matky túžiacej po krvi svojich detí

Evil Dead ožíva v nechutnom traileri. V novom horore Rise sa démoni zmocnia matky túžiacej po krvi svojich detí
Zdroj: Warner Bros. Discovery
FILMY A SERIÁLY EVIL DEAD RISE
Uložiť Uložené

Sleduj prvý a poriadne krvavý trailer na nový horor Evil Dead Rise.

Evil Dead Rise je nový horor z kultovej série Evil Dead. Neuvidíš v ňom však Brucea Campbella v legendárnej role Asha Williamsa s motorovou pílou namiesto ruky. Reštart hororovej série bude o čosi serióznejší, aj keď stále zábavný. 

Odporúčané
Toto sú najlepšie hry roka 2022, o ktorých si ani nepočul. Sú lacné, originálne a nezaberú ti 100 hodín ako Assassin’s Creed Toto sú najlepšie hry roka 2022, o ktorých si ani nepočul. Sú lacné, originálne a nezaberú ti 100 hodín ako Assassin’s Creed 4. januára 2023, 16:00

Nový film nakrútil Lee Cronin (The Hole in the Ground), ktorého si vybral sám Sam Raimi, režisér pôvodnej trilógie. Raimi a Campbell sa na snímke podieľali ako výkonní producenti. Evil Dead Rise dorazí exkluzívne do kín už 21. apríla. 

Dej sa presunie z chatky v lese do obytnej zóny v malom meste. Tam chcú svoj vzťah zlepšiť dve odcudzené sestry. Jedna z nich však začne čítať z knihy démonov Necronomicon, po čom ju posadnú démoni a ona zatúži po krvi svojich troch detí. Čo bude nasledovať, ti prezradí už prvý trailer. Je však necenzurovaný, a tak si ho musíš pozrieť priamo cez Youtube. 

Domov
Zdieľať
Diskusia