Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. októbra 2013, 18:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Denzel Washington a Mark Wahlberg s akčným 2 Guns prichádzajú do kín

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sony už o pár dní privedie do našich kín sympatickú akčnú komédiu s Denzelom Washingtonom a Markom Wahlbergom. Má na to zaujať nás a uspieť?

Denzel Washington a Mark Wahlberg s akčným 2 Guns prichádzajú do kín

Už po prvom traileri som tomuto projektu začal veriť. Úžasný Denzel Washington a Mark Wahlberg ako utajení agenti proti drogovému kartelu s prvkami humoru? Prečo nie?! Réžiu má na starosti Baltasar Kormákur, autor väčšinou priemerných filmov, pričom s Wahlbergom už svoju spoločnú históriu napísali filmom Kontraband. Za kameru sa ale posadil skúsený Oliver Wood, takže by sme sa obávať vôbec nemali. 

Čo sa týka oboch hercov, zatiaľ čo Denzel ma posledné roky potešil hlavne snímkami ako Unstoppable, Flight a potešila aj Book of Eli, Mark mal príležitostí oslniť viac, ale nedokázal ich využiť naplno. Určite fanúšikov ale nesklamal filmami ako Fighter či Ted (Macík). Obom teda verím, ak si dali na hraní záležať, môžeme sa spoľahnúť na sympatické či kvalitné herecké výkony. 

Denzel Washington a Mark Wahlberg s akčným 2 Guns prichádzajú do kín

Čo sa týka zahraničných recenzií a odoziev, väčšinou sa hodnotenia pohybujú medzi 6,5-7,5, čiže netreba očakávať nič prelomové. Na druhej strane vám film rýchlo ujde a označiť ho za slabý by bolo nevhodné. Presvedčiť sa o kvalitách snímky môžete aj vy sami už 10. októbra.

Oficiálna synopsa znie takto:

Denzel Washington a Mark Wahlberg sa predstavia v akčnej snímke 2 Guns v úlohách agentov, ktorí sa spoločne ocitnú na úteku pred zákonom. Ich spojenectvo má však malý háčik. Ani jeden z nich netuší, že ten druhý je tajný federálny agent. Bobby Trench (Washington) z úradu pre kontrolu obchodu s drogami a Marcus Stigman (Wahlberg) z amerického námorníctva pracujú v utajení ako členovia drogového gangu. Keďže nepoznajú vzájomnú identitu, považujú jeden druhého za zločinca. Avšak ich misia s cieľom preniknúť do mexického drogového kartelu, v ktorej ide o milióny, skončí fiaskom. Nadriadení sa od nich dištancujú, hrozí im život za mrežami a môžu sa spoľahnúť už len sami na seba. V tej chvíli im prídu vhod všetky zločinecké triky, ktoré sa za tie roky v drogovom podsvetí naučili.

 

 

Denzel Washington a Mark Wahlberg s akčným 2 Guns prichádzajú do kín
Domov
Zdieľať
Diskusia