Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. decembra 2022, 12:37
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Vieme, o čom mal byť Black Panther 2 pred smrťou Chadwicka Bosemana. Jeho syn mal mať oveľa dôležitejšiu rolu

Vieme, o čom mal byť Black Panther 2 pred smrťou Chadwicka Bosemana. Jeho syn mal mať oveľa dôležitejšiu rolu
Zdroj: Marvel Studiios
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Režisér Ryan Coogler prezradil, o čom malo byť pokračovanie Black Panthera predtým, ako zomrel Chadwick Boseman.

Režisér Ryan Coogler (Creed, Black Panther 1 a 2) robil rozhovor s novinami The New York Times, v ktorom rozoberali film Black Panther: Wakanda Forever. Režisér prezradil, o čom film bol pôvodne, a teda pred smrťou Chadwicka Bosemana, hlavného herca hrajúceho hrdinu Black Panthera. 

Po jeho smrti museli príbeh kompletne prepísať. V dvojke jeho postava zomrela hneď na začiatku na záhadnú chorobu a krajina Wakanda za neho nedokázala nájsť náhradu. Nakoniec sa novým Pantherom stala jeho sestra Shuri a zachránila Wakandu a svet pred záporákom Namorom. 

Odporúčané
10 najlepších seriálov roka 2022 10 najlepších seriálov roka 2022 23. decembra 2022, 16:30

Pôvodne mal byť film o vzťahu otca (T’Challa v podaní Chadwicka Bosemana) so synom. Na začiatku filmu sme mali spoznať T’Challovho syna (na rozdiel od finálnej verzie, kde ho tvorcovia ukázali na konci), ktorý žije s mamou Nakiou a jej novým manželom. Z ničoho nič sa mal objaviť T’Challa, ktorý sa vrátil do sveta živých po tom, čo Hulk luskol prstami a rukavicou Infinity Gauntler v snímke Avengers: Endgame (takzvaná udalosť Blip). 

T’Challa mal vychovávať svojho syna a príbeh by sa posunul v čase o tri roky. Počas jedného z ich dobrodružstiev sa malo stať niečo, čo ohrozilo nielen Wakandu, ale aj celý svet, a T’Challa mal všetkých zachrániť spoločne so svojím synom, zatiaľ čo si k nemu hľadal cestu a snažil sa vybudovať lepší vzťah. Namor a jeho podvodné kráľovstvo Talokan boli stále záporákmi, no základnú dejovú kostru museli úplne zmeniť. 

Black Panther 2
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia