Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2013, 14:29
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Najlepší čistič tenisiek na svete už kúpiš aj u nás

MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Ak patríš aj ty medzi ľudí, ktorí považujú svoje tenisky za viac než povinnú výbavu na nohy, určite už si aspoň raz v živote riešil otázku zašpinených sneakers.

Ak patríš aj ty medzi ľudí, ktorí považujú svoje tenisky za viac než povinnú výbavu na nohy, určite už si aspoň raz v živote riešil otázku zašpinených sneakers. Aj obľúbený pár, ktorý stál niekoľko stoviek eur totiž môže vyzerať ako 5 korunová atrapa kvôli šmuhám a špine.

S podobným problémom určite súperili už aj chalani v Queense, a tak sa dlhšiu dobu zameriavajú popri teniskách aj na starostlivosť o obuv. Najnovšie však pribudol do ponuky aj celosvetovo najlepší čistič sneakers Jason Markk. Ten sa preslávil hlavne svojou funkčnosťou a jednoduchosťou, keďže ti k nemu stačí len trocha vody a za pár minút sú tvoje tenisky ako nové. Za 18€ už ho nájdeš na queens.cz

Najlepší čistič tenisiek na svete už kúpiš aj u nás
Najlepší čistič tenisiek na svete už kúpiš aj u nás
Domov
Zdieľať
Diskusia