Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2022, 10:30
Čas čítania 0:36
Martin Adam Pavlík

Bývalého šampióna UFC Israela Adesanyu zatkli na letisku za držanie nedovolenej zbrane

Bývalého šampióna UFC Israela Adesanyu zatkli na letisku za držanie nedovolenej zbrane
Zdroj: Getty Images/Christian Petersen
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY ISRAEL ADESANYA MMA NEW YORK SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

MMA zápasník chcel do lietadla nastúpiť s mosadzným boxerom.

MMA zápasník Israel „The Last Stylebender“ Adesanya v nedeľu prišiel o UFC opasok po tom, čo ho porazil jeho dlhoročný rival, Brazílčan Alex Pereira, v zápase o kráľa strednej váhy. To nepochybne šokovalo všetkých fanúšikov nigérijsko-novozélandského zápasníka.

Ďalší šok prišiel v stredu večer, keď médiá informovali, že Adesanyu zadržali na Medzinárodnom letisku Johna F. Kennedyho v New Yorku. Ako píše New York Post, MMA zápasník sa údajne pokúsil nastúpiť do lietadla s mosadzným boxerom, teda ilegálnou zbraňou.

israel adesanya ufc
Zdroj: Christian Petersen/Getty Images


V spojených štátoch je takéto konanie definované ako priestupok triedy A. Adesanyu teda zadržali pracovníci bezpečnostnej dopravy, hneď ako uňho našli nedovolený predmet.

Celú situáciu sa snažil vysvetliť zápasníkov manažér Tim Simpson. Pre TMZ uviedol, že  boxer bol darčekom od zápasníkovho fanúšika a Adesanya ho mal v batožine. 

Podľa Simpsona zápasník slušne spolupracoval s úradmi a situácia sa vyriešila. Bývalého šampióna UFC tak v stredu prepustili, aby sa mohol vrátiť späť na Nový Zéland, kde žije.

Domov
Zdieľať
Diskusia