Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. októbra 2022, 10:39
Čas čítania 0:49
Tímea Krauszová

Elon Musk začal predávať parfum s názvom Spálené vlasy. Tržby za prvý deň prekročili 1 milión dolárov

MÓDA ELON MUSK PARFUMY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Musk zacítil ďalšiu podnikateľskú príležitosť, keď pochopil význam svojho „pižmového“ mena.

Nový biznis Elona Muska zaváňa úspechom: za niekoľko hodín predal 20-tisíc parfumov s názvom Burnt Hair (Spálené vlasy), čím zinkasoval tržby v hodnote dvoch miliónov dolárov. Prvotné správy o úspešnom spustení predaja hovorili o polovičnom zisku, no Musk, ktorý parfum ohlásil na Twitteri, pred niekoľkými hodinami napísal, že sa predal už dvojnásobok. Vôňu nazval „všerodovou“ a zaplatiť za ňu môžeš aj v dogecoinoch.

„S menom, aké mám ja, bol vstup do biznisu s vôňami nevyhnutnosťou – prečo som tomu vlastne tak dlho odolával?“ opýtal sa technologický magnát, vesmírny bádateľ a fanúšik kryptomien na Twitteri. Podľa opisu parfumu na webstránke Musk predáva „esenciu odpornej túžby“ za 100 dolárov za kus. Viac sa o vôni nedozvieš: webstránka neuvádza ani toľko, či je kvetinová alebo korenistá, či akýkoľvek iný náznak, ktorý by ti pomohol rozhodnúť sa.

Zákazníkom začnú ich voňavky rozosielať začiatkom roku 2023.

Musk parfumy predáva cez firmu The Boring Company. Cez tú istú webstránku v minulosti predával plameňomety za 500 dolárov či čiapky s názvom firmy. Podľa postov na Twitteri ľudí žiada, aby si jeho voňavky zakúpili. Vďaka tomu si vraj bude môcť kúpiť Twitter. O stále neistom obchode s populárnou sociálnou sieťou si viac prečítaš tu.

Odporúčané
Obchod za 44 miliárd dolárov sa nakoniec uskutoční. Musk chce pomocou Twitteru vytvoriť superaplikáciu Obchod za 44 miliárd dolárov sa nakoniec uskutoční. Musk chce pomocou Twitteru vytvoriť superaplikáciu 6. októbra 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia