Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2022, 7:35
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Calisto Protocol bude hororová hra roka. Dokážeš prežiť proti mutantom na vesmírnej stanici?

Calisto Protocol bude hororová hra roka. Dokážeš prežiť proti mutantom na vesmírnej stanici?
Zdroj: Striking Distance Studios
TECH CALLISTO PROTOCOL
Uložiť Uložené

Hororová hra Callisto Protocol pokračuje v náloži kvalitných trailerov.

Hororovú hru Callisto Protocol si zahráme už 2. decembra 2022 na PC, Xbox One, Series X/S a PS4/PS5. Po najnovšom traileri sa jej už nevieme dočkať. Podobne to asi bude vnímať každý fanúšik žánru survival horor. 

Odporúčané
V septembri vyšlo 5 vynikajúcich hier, ktoré majú lepšie hodnotenia ako väčšina titulov, ktoré si tento rok hral V septembri vyšlo 5 vynikajúcich hier, ktoré majú lepšie hodnotenia ako väčšina titulov, ktoré si tento rok hral 30. septembra 2022, 18:00

Hlavnú postavu si zahral herec Josh Duhamel (Transformers), ktorý musí prežiť na orbitálnej stanici pri jednom z mesiacov Saturnu. Hemží sa to tam však príšerami. Niektoré dokonca mutujú, ak ich rýchlo nezabiješ. K dispozícii budeš mať množstvo sci-fi zbraní, ale mimozemšťanov môžeš likvidovať aj vďaka okoliu plnému nástrah. 

Titul vyvíjajú talentovaní tvorcovia zo štúdia Striking Distance Studios. V štúdiu pracuje viacero veteránov zo štúdií Visceral Games a EA Redwood Shores vrátane Glena Schofielda, ktorí spoločne vytvorili legendárnu hru Dead Space.

Neprekvapí ťa teda, že Callisto Protocol je duchovným nástupcom Dead Space, o čom sa môžeš presvedčiť azda v každom traileri plnom desivej sci-fi atmosféry. 

Domov
Zdieľať
Diskusia