Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2013, 14:59
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Najlepšie automobilové reklamy #2

TECH TV VIDEO
Uložiť Uložené

Druhá časť seriálu, v ktorom nájdete tie najvtipnejšie, najzaujímavejšie, či najobľúbenejšie automobilové reklamy.

Najlepšie automobilové reklamy #2

Ako ste si mohli všimnúť nedávno, priniesli sme vám prvú časť seriálu, v ktorom ste mohli nájsť prvých desať automobilových spotov, ktoré by ste určite nemali prehliadnuť. Samozrejme sa jednalo len o veľmi malú vzorku, ktorá nemohla zahŕňať všetky najzaujímavejšie upútavky, ktoré kolujú, alebo kolovali svetom. Automobilové reklamy totižto odjakživa neodmysliteľne patria k automobilovému priemyslu. Kvalitný reklamný spot je neraz základom úspechu automobiliek, čo sa popularity a obľúbenosti jednotlivých značiek týka. Koniec-koncov, ako inak by sa normálni ľudia, ktorí sa v danej oblasti nepohybujú, dozvedeli o novinkách, ak nie prostredníctvom komerčných upútavok? A ako už dávno vieme, platí staré známe pravidlo, lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, preto miestom šírenia informácií je v prvom rade televízia čí videoportály. Práve takto automobilky najrýchlejšie a najefektívnejšie informujú a lákajú širokú verejnosť na lákavé ponuky, či novinky.

Tu je ďalších 10 automobilových spotov zo seriálu o najlepších automobilových reklamách, ktoré sa v dobe vzniku tešili veľkej popularite.

Volkswagen Golf je jednoznačne typ automobilu, ktorý nepotrebuje početné zviditeľňovanie, nakoľko o novej generácii sa dozvie každý, kedže sa jedná o najpopulárnejšie auto v Európe. Tento spot je však bezpochýb jedna z najlepších automobilových reklám celkovo.

Však to poznáte. Zoom-Zoom. Už pomaly otrepané heslo japonskej automobilky Mazda, tentokrát vystriedala upútavka na nový model MX-5. Jednoduchý pretek ukázal, že roadster od Mazdy je najrýchlejší práve vtedy, keď prší, z čoho vyplýva, že sa jedna o najrýchlejší roadster na svete, teda podľa metodiky automobilky.

Rovnako obľúbený model ako Golf, je nepochybne aj väčší Passat. Najmä minulé generácie so silnými motormi W8 sa tešili popularite aj v radoch vládnych limuzín. Dôvodom toho bol okrem vydareného dizajnu či priestranného interiéru aj spomínaný výkonný motor, ktorému podľa vtipného videa, nestačí ani bezpečnostný doprovod.

V nasledujúcej reklame zas Volkswagen vtipne dáva najavo, že práve teraz je vhodný čas na zaobstaranie nového mestského Pola. Video bolo určené práve pre mladých ľudí z Veľkej Británie, ktorí nevyhadzujú peniaze na zbytočné veci, avšak keď nájdu novinku za lákavú cenu, nemôžu zaváhať.

Aj Mercedes-Benz je automobilkou, ktorá pravidelne vypúšťa vydarené automobilové spoty, ktoré zaujmú buď svojou myšlienkou, pútavosťou či vtipnosťou. Tentokrát je v popredí práve prvý spomínaný faktor, myšlienka. Tou je nový bezpečnostný brzdový asistent, ktorý bol predstavený v triede E. Ten dokáže za vás zabrzdiť, pokiaľ rozpozná prekážku. Sorry.

Žena alebo auto? Toto je odjakživa jedna z otázok, na ktorú chlapi nevedia neraz dať jednoznačnú odpoveď. Rovnako na tom bol aj zlodej, ktorý pravdepodobne utekal pred policajtom, pričom v garáži natrafil na mladú slečinku s jej športovou R8-čkou od Audi. No a koho si páchateľ so zbraňou v ruke zobral ako svojho rukojemníka?

Táto reklama pravdepodobne nepotrebuje žiadny komentár. Proste Dream Car!

O superlatívoch triedy G od Mercedesu sme písali už veľakrát. Medzi ne nepochybne patria enormné rozmery a v neposlednom rade brutálny výkon a sila vo verziách G 63 a G 65 AMG. A práve tú sa snaži automobilka v tejto upútavke vyzdvihnúť najviac.

Malé ženské mestské autíčko Nissan Micra je populárne na celom svete. Nedávno k tomu prešlo miernou modernizáciou a novými vychytávkami. Jednou z nich je aj bezkľúčové odomykanie dverí, ktoré najmä ženám naozaj neraz uľahčí život.

Možno to znie neuveriteľne, ale až nedávno som mal tú možnosť zhliadnuť obľúbenú trilógiu Twilight, alebo ak chcete, Súmrak. Aj vďaka tomu už teraz chápem pointu reklamy automobilky Audi, ktorá touto formou vyzdvihuje kvalitu svojich nových LED-diódových svetiel v modeli A7.

Ďalšie, určite aj oveľa vtipnejšie automobilové reklamy, čakajte už čoskoro v ďalšom pokračovaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia