Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. septembra 2022, 22:11
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Aktualizované: Zomrel zakladateľ slovenskej streetwearovej značky Freak. Oliver mal 25 rokov

NEWS SPRÁVY Z DOMOVA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

S Oliverom Moróczom sa lúčia známe osobnosti, ktoré so značkou Freak spolupracovali.

Oprava 20.9.:
Smrť 25-ročného Olivera Morócza vyšetruje polícia, tvrdí jeho sestra. Pôvodne sme informovali, že mladého zakladateľa slovenskej streetwear značky Freak museli hospitalizovať pre zranenia po havárii. Sestra Natasha však Refresheru povedala, že pôvodné zranenia nemuseli byť zapríčinené haváriou.

V sobotu večer zomrel mladý zakladateľ slovenskej módnej značky Freak. Oliver Morócz mal 25 rokov. Oficiálne informáciu potvrdila samotná streetwearová značka cez instagramový profil Freak the world. S Oliverom sa medzičasom začali lúčiť mnohé známe osobnosti najmä z rapového sveta, s ktorými v posledných rokoch spolupracoval. 

Podľa informácií Refresheru býval posledné mesiace v Berlíne. Tragickú informáciu oznámili lekári po piatich dňoch od momentu, keď utrpel vážne poranenia hlavy. 

Refresher sa s Olim rozprával v rozsiahlom rozhovore o streetwearovej komunite na Slovensku ešte pred rokom a pol v tomto rozhovore

Freak
Zdroj: Značka Freak/Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia