Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
18. septembra 2022 o 15:56
Čas čítania 0:44

Smrť zakladateľa slovenskej značky Freak vraj vyšetruje polícia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Pôvodná informácia o havárii bola zrejme nesprávna. Sestra 25-ročného Olivera tvrdí, že smrť vyšetrujú policajti v Nemecku, kde zakladateľ značky Freak žil pol roka.

Smrť 25-ročného Olivera Morócza vyšetruje polícia, tvrdí jeho sestra. Sestra mladého zakladateľa slovenskej streetwear značky Freak Natasha Refresheru povedala, že ho našli v Berlíne pri múre v bezvedomí, odkiaľ ho previezli do nemocnice. Oliver žil 6 mesiacov v Berlíne, kde sa táto tragická udalosť stala.

„Polícia vyšetruje, čo sa presne stalo. V pondelok nad ránom ho našli pri múre v bezvedomí. Previezli ho do nemocnice, kde zistili, že má silné krvácanie do mozgu a silný opuch. O deň sa mu krvácanie zastavilo, ale mozog stále puchol. Lekári konali najrýchlejšie, ako mohli, a všetci sme rátali, že to zvládne. Bol taký statočný a tak bojoval,“ uviedla pre Refresher sestra Natasha. Podrobnosti zverejňuje, lebo si myslí, že si Oliho fanúšikovia zaslúžia vedieť, čo sa stalo.

Operácia mozgu podľa nej dopadla presne tak, ako si lekári predstavovali. Naďalej však pretrvávali problémy so srdcom a ďalšími životne dôležitými orgánmi. Viac informácií vraj polícia a nemocnica rodine zatiaľ neposkytli.

V prípade zverejnenia ďalších podrobností z vyšetrovania budeme článok aktualizovať.

Refresher sa s Olim rozprával v rozsiahlom rozhovore o streetwearovej komunite na Slovensku ešte pred rokom a pol v tomto rozhovore

Domov
Zdieľať
Diskusia