Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2022 o 17:27
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Zac Efron si extrémnym prístupom k cvičeniu privodil duševné ťažkosti. Kvôli Baywatchu spával menej ako štyri hodiny

Zac Efron si extrémnym prístupom k cvičeniu privodil duševné ťažkosti. Kvôli Baywatchu spával menej ako štyri hodiny
Zdroj: LBS Communications
ZDRAVIE BAYWATCH DUŠEVNÉ ZDRAVIE ZAC EFRON ZDRAVIE
Uložiť Uložené

Odborníci na fitnes a výživu by nad týmto prístupom iba krútili hlavou.

Zac Efron vo filme Baywatch z roku 2017 ukázal svoju vyrysovanú postavu, no ako sám hovorí, už by to nezopakoval. Zbytočnými chybami totiž cvičenie a svoj režim dotiahol do extrémov. V rozhovore pre Men’s Health herec uviedol, že vinou drsného režimu na vypracovanie a zvýraznenie svojho svalstva trpel depresiami aj poruchami spánku.

Odporúčané
Najväčšie mýty o chudnutí s expertom: Dá sa schudnúť len z brucha? Je lepšie cvičiť, alebo menej jesť? Koľko alkoholu môžeš vypiť? Najväčšie mýty o chudnutí s expertom: Dá sa schudnúť len z brucha? Je lepšie cvičiť, alebo menej jesť? Koľko alkoholu môžeš vypiť? 28. mája 2022 o 16:30

Aby na kamere pôsobila jeho postava čo najdokonalejšie, pravidelne užíval diuretiká, ktoré ho značne odvodňovali. Okrem toho dlhé obdobie zanedbával pestrú stravu, pretože každý jeden deň konzumoval dookola tie isté jedlá.

Pre neustálu prácu a tréningy zanedbával aj spánok, v dôsledku čoho na sebe pozoroval príznaky nespavosti. Pravidelne vstával o štvrtej ráno, aby si stihol zacvičiť ešte pred natáčaním filmu. Rutinu neprerušil ani vtedy, keď sa nakrúcanie skončilo o polnoci, a tak si pospal iba niekoľko hodín.

Domov
Zdieľať
Diskusia