Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2022, 14:18
Čas čítania 0:38
Richard Balog

Značka LG predstavila inovatívne puzdro na tenisky. Umožňuje skladovanie, prezentáciu zbierky a zvyšuje hygienu

Značka LG predstavila inovatívne puzdro na tenisky. Umožňuje skladovanie, prezentáciu zbierky a zvyšuje hygienu
Zdroj: LG
TECH MODERNÉ TECHNOLÓGIE
Uložiť Uložené

Zariadenie s názvom Styler ShoeCase inžinieri vytvorili pre tiché a energeticky úsporné používanie, pričom je vybavené priehľadnými panelmi s modulárnym dizajnom šetrným k priestoru.

Vedenie značky LG Electronics predstavilo na veľtrhu IFA 2022 v Berlíne novinku pre všetkých milovníkov tenisiek. Juhokórejský výrobca elektroniky ponúkol verejnosti svoju odpoveď na domáce skladovanie a starostlivosť o obuv v podobe inovatívneho puzdra s názvom Styler ShoeCase a systému ShoeCare. 

Inžinieri navrhli zariadenie tak, aby sa bez problémov integrovalo do každej domácnosti, a to vďaka elegantnému obdĺžnikovému dizajnu po vzore nábytkových súprav od škandinávskych výrobcov. Technológia TrueSteam zabezpečuje zvýšenú hygienu. 

LG Styler ShoeCase
Zdroj: LG
Odporúčané
KVÍZ: Orientuješ sa v módnom priemysle? Otestuj svoje vedomosti z minulosti aj zo súčasnosti   KVÍZ: Orientuješ sa v módnom priemysle? Otestuj svoje vedomosti z minulosti aj zo súčasnosti 5. septembra 2022, 15:30

Zariadenie je tiché a energeticky úsporné, pričom je vybavené priehľadnými panelmi s modulárnym dizajnom šetrným k priestoru. Majiteľom umožňuje rozumné skladovanie a zároveň prezentáciu zbierky, čím je ideálne pre zberateľov. 

Okrem toho táto súprava chráni obuv pred vlhkosťou aj UV žiarením, ktoré poškodzuje tkaninu, vďaka čomu budú tvoje limitované tenisky v bezpečí. Spoločnosť LG Electronics oznámila, že bude spolupracovať s rôznymi módnymi značkami, aby do svojich zariadení prinášala nové funkcie a vlastnosti, vďaka ktorým posunú starostlivosť o tenisky na novú úroveň. Podrobnosti o vydaní produktu sú zatiaľ dobre stráženým tajomstvom. 

LG ShoeCase
Zdroj: LG
Domov
Zdieľať
Diskusia