Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2022 o 12:44
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Cestovná kancelária s pobočkou na Slovensku skončila. Niektorí z jej klientov sú pritom stále na dovolenke

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Pandémia položila ďalšiu cestovnú kanceáriu.

Cestovná kancelária Sunflower Tours pre finančné ťažkosti spôsobené pandémiou ukončila svoju činnosť. „K tejto skutočnosti významne prispeli straty počas 2-ročného obmedzenia a zákazov cestovania z dôvodu pandémie COVID-19 a ani predaj v tomto roku nepomohol zlepšiť celkovú finančnú situáciu,“ informovali na svojom webe.

Niektorí z jej klientov, ktorí sa nachádzajú ešte v zahraničí, sa budú musieť v súvislosti s návratom domov obrátiť na poisťovňu. S informáciou prišla redakcia iDnes.cz s odvolaním sa na hovorcu Asociácie cestovných kancelárií Jana Papeža. Tým, ktorí mali na dovolenku s kanceláriou ešte len vycestovať, vrátia peniaze.

„Takisto prosíme všetkých klientov, ktorí majú zaslané pokyny s odletom v najbližších dňoch, aby necestovali na letisko, nebudú odbavení. Všetky uhradené platby budú rovnako predmetom škodovej udalosti,“ uvádza v stanovisku spoločnosť. Sunflower Tours mala pobočky nielen na Slovensku, ale aj v Česku a Poľsku. Primárne sa sústredila na dovolenkové cesty do Egypta, a to v strediskách ako Hurgada, Marsa Alam či Šarm aš-Šajch.

Odporúčané
Albánsko – krajina bez McDonald’s, kde takmer nikde nezaplatíš kartou, no nočný život nemá konkurenciu Albánsko – krajina bez McDonald’s, kde takmer nikde nezaplatíš kartou, no nočný život nemá konkurenciu 19. augusta 2022 o 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia