Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2022, 21:16
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Hra Black Myth: Wukong vyzerá až neuveriteľne dobre. Skutočne sa dočkáme takýchto vizuálnych efektov?

Hra Black Myth: Wukong vyzerá až neuveriteľne dobre. Skutočne sa dočkáme takýchto vizuálnych efektov?
Zdroj: Game Science
TECH BLACK MYTH: WUKONG
Uložiť Uložené

Tvorcovia z Číny opäť ukázali očakávanú hru, ktorá nemá dátum premiéry, no nevieme sa jej dočkať.

Čínski vývojári zo štúdia Game Science Studio každý august ukazujú nové zábery zo svojej pripravovanej RPG hry Black Myth: Wukong. Najnovšie sme dostali 8 minút záberov z hrateľnosti, aj keď prvé minúty sme už videli v predchádzajúcich traileroch. Ak túto hru pozorne sleduješ, tak pokojne preskoč na cca 4. minútu a užívaj si súboj s novým bosom, ktorý vyzerá veľmi nebezpečne. 

Odporúčané
10 najlepších hororových hier. Strach ti niektoré z nich ani nedovolí dokončiť 10 najlepších hororových hier. Strach ti niektoré z nich ani nedovolí dokončiť 8. augusta 2022, 16:30

Black Myth: Wukong pôsobí mimoriadne zaujímavo. Jednak tu máme originálne fantasy prostredie s unikátnym dizajnom príšer a nepriateľov, jednak sa nevieme vynadívať na vizuálne efekty súbojov, čarov a rôznych bojových trikov. Efekty sa spoliehajú hlavne na časticové efekty, ktoré vytvárajú unikátny vizuál pohybu a útokov. Black Myth aj naďalej vyzerá nádherne, no stále nevieme, na aké platformy a kedy vôbec hra vyjde. 

Domov
Zdieľať
Diskusia