Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2022 o 21:38
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Drake vysmial svojho otca, ktorý si na ruku vytetoval jeho obrovskú tvár. Prečo si mi to urobil? Veď sme rodina, napísal raper

HUDBA DRAKE OSOBNOSTI SPRÁVY ZO SVETA TETOVANIE
Uložiť Uložené

Po piatich rokoch si raper uvedomil, že jeho podobizeň sa úplne nevydarila.

Dennis Graham, otec amerického raper Drakea, si ešte v roku 2017 dal na počesť svojho úspešného syna na ruku vytetovať jeho obrovskú tvár. O kerku s nie úplne vydarenou podobizňou sa postaral tatér Money Mike. Drake ho však za to teraz vysmial. 

„Len som tu tak sedel a premýšľal nad tým, prečo si mi to urobil, veď sme rodina,“ smial sa Drake v opise pod fotkou s daným umeleckým dielom, ku ktorému pridal aj od smiechu plačúcich smajlíkov. Príspevok uverejnil po piatich rokoch od vzniku tetovania, a to cez víkend počas festivalu OVO Fest v Toronte, kde sa stretol aj s Lil Waynom a Nicki Minaj. 

Otec mu na to v komentárovej sekcii odpovedal slovami, že ho miluje a chýba mu. Vraj zatiaľ čo jeho syn cíti z tetovania emocionálnu bolesť, on musel zažívať „skutočnú“ fyzickú bolesť, keďže v snahe čo najlepšie vystihnúť Drakeovu podobu pracovalo na tetovaní až 16 rôznych tatérov.

Nešťastná podobizeň Drakea pochádza ešte z éry jeho tretieho štúdiového albumu Nothing Was the Same. V roku 2014 si aj Drake dal na predlaktie vytetovať svojho otca Dennisa z rovnakých čias, keď bola vytvorená aj fotografia z albumu More Life.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa champagnepapi (@champagnepapi)

Domov
Zdieľať
Diskusia