Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2022, 11:30
Čas čítania 3:49
Richard Balog

Hľadáš novú tašku alebo ruksak? Toto sú naše obľúbené modely pre mužov

Hľadáš novú tašku alebo ruksak? Toto sú naše obľúbené modely pre mužov
Zdroj: MR PORTER
MÓDA MÓDA REFRESHER TRENDY
Uložiť Uložené

Zaujímavé kúsky nájdeš aj za 100 eur. Za prémiové materiály a ručné spracovanie si však musíš priplatiť.

Ako vyzerajú tvoje vrecká? Sú plné predmetov ako smartfón, peňaženka, kľúče a podobne? Nie je to elegantné a ani veľmi praktické, ale preferuje to väčšina mužov. Odporúčame nájsť tašku, do ktorej s ľahkosťou umiestniš všetky spomínané veci, ale aj menšie snacky či fľašu vody. Rozumné je vlastniť možno viac ako jeden kus, aby si ho mohol vymeniť a oživiť svoje outfity. 

Skvelá taška by mala spĺňať niekoľko podmienok vrátane dostatku priestoru, zaujímavého vzhľadu a odolnosti. Najkvalitnejšie modely sú vyrobené z kože, ktorá ochráni tvoju výbavu a časom získa na kráse vďaka prirodzenej patine. V tomto prípade sú nevyhnutné vyššie ceny. K dispozícii sú aj alternatívy zo syntetických materiálov s atraktívnym vzhľadom, ktoré spĺňajú prísne normy, a bonusom je, že ušetríš stovky eur. Ak nesiahneš po modeloch z dielní módnych domov.

Ak plánuješ dovolenku a hľadáš tipy na dizajnérske kusy batožiny vrátane veľkých podpalubných kufrov, skontroluj článok s modelmi od výrobcov ako Goyard, Moynat, Globe-Trotter alebo Rimowa. 

Toto sú najzaujímavejšie modely pre mužov, medzi ktorými nájdeš klasické ruksaky, menšie tašky cez rameno aj väčšie tašky s pevnou rukoväťou a koženými popruhmi. Výber záleží len na tebe. 

Odporúčané
Obdobie horúcich dní sa nekončí. Doplň svoj šatník o fresh kúsky od značiek Nike, Han Kjøbenhavn alebo Carhartt WIP Obdobie horúcich dní sa nekončí. Doplň svoj šatník o fresh kúsky od značiek Nike, Han Kjøbenhavn alebo Carhartt WIP 31. júla 2022, 12:00

Kvalitný ruksak je nadčasová klasika 

Ruksaky nenosia len študenti, sú pre všetky vekové kategórie ľudí, ktorí preferujú zaťaženie oboch ramien a potrebujú množstvo úložného priestoru.

Ak chodíš do práce, pravdepodobne nesiahneš po športových modeloch zo syntetických tkanín s veľkým logom vpredu a lepšou voľbou budú elegantné vyhotovenia v neutrálnych a ľahko kombinovateľných farebných odtieňoch. Obzvlášť v prípade, keď patríš medzi jednotlivcov, ktorí na seba nepotrebujú upriamovať pozornosť už z diaľky.

Príjemne doplnia takmer čokoľvek z tvojho šatníka vrátane bielej košele, mikiny, ale aj vzorovaného kabáta. Záleží len na osobných preferenciách a na tom, koľko eur si ochotný minúť za ruksak. Nezabudni, že kožený ruksak je nadčasová klasika, ktorá ti pri dobrom zaobchádzaní vydrží dlhé roky. 

Want Les Essentiels Leather-Trimmed Organic Cotton-Canvas Backpack

Want Les Essentiels
Zdroj: MR PORTER

Porter-Yoshida & Co Webbing-Trimmed Nylon Backpack 

Porter-Yoshida & Co
Zdroj: MR PORTER

Saint Laurent Leather-Trimmed Shell Backpack

Saint Laurent
Zdroj: MR PORTER

Saint Laurent Leather-Trimmed Econyl Backpack

Saint Laurent
Zdroj: MR PORTER

Loewe Leather-Trimmed Logo-Jacquard Canvas Backpack

Loewe
Zdroj: MR PORTER

Messenger

Messenger bag – klasika v rámci ženských outfitov, ktorá v posledných sezónach výrazne prenikla do mužskej módy. My sme s týmto trendom stotožnení a neprekážajú nám malé ani väčšie verzie tašiek.

Domov
Zdieľať
Diskusia