Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2022, 16:01
Čas čítania 0:46
Tímea Krauszová

Britney Spears nahrala dueto s Eltonom Johnom: prespievali jeho hit Tiny Dancer

HUDBA BRITNEY SPEARS ELTON JOHN HUDBA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Podľa niektorých zdrojov speváčka plánuje reštart kariéry.

Po šesťročnej pauze sa popová speváčka Britney Spears zrejme vracia na scénu. Podľa zdrojov Page Six a TMZ nahrala dueto s Eltonom Johnom. Pôjde o novú verziu jeho hitu Tiny Dancer z roku 1971. Mladším ročníkom legendárnu skladbu pripomenul soundtrack k filmu Na pokraji slávy (Almost Famous) z roku 2000. 

Reštart kariéry?

Fanúšikovia dúfajú, že dueto s Johnom nie je len klebeta. Podľa zdrojov portálu Page Six sa Spears so známym spevákom stretla v nahrávacom štúdiu v Beverly Hills. Novú verziu piesne by malo vydať štúdio Universal Music už budúci mesiac. Producentom je Andrew Matt, držiteľ ocenenia Grammy, ktorý spolupracoval aj s Miley Cyrus, Justinom Bieberom či Ozzym Osbournom, dodáva Variety. Práve on by mal na nahrávke spolupracovať.

Spolupráca by znamenala návrat Britney Spears k hudbe prvýkrát od novembra 2021, keď získala späť svojprávnosť a súd po 14 rokoch ukončil opatrovníctvo jej otca. Speváčkin právnik a hovorcovia oboch umelcov zatiaľ na správy nezareagovali.

Anketa:
Tešíš sa na hudobné novinky od Britney Spears?
Áno.
Nie.
Áno.
74 %
Nie.
26 %

Elton John má zatiaľ úspešný rok a najviac mu v tom pomáhajú práve prerábky hitov z minulosti. S Dua Lipou naspieval Cold, Cold Heart, čo je mixom jeho dvoch piesní (Rocket Man a Sacrifice) a skladba zaznela na koncertoch oboch umelcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia