Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2021, 8:29
Čas čítania 0:54
Viktor Kniš

VIDEO: Britney Spears je oficiálne voľná, súd po takmer 14 rokoch ukončil opatrovníctvo

VIDEO: Britney Spears je oficiálne voľná, súd po takmer 14 rokoch ukončil opatrovníctvo
Zdroj: Wikimedia/hnkkk/volně k užití
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS
Uložiť Uložené

Pre speváčku a jej skalných fanúšikov ide o veľký deň. Pred súdnou sieňou ju vítali vo veľkom štýle.

Britney Spears sa po takmer 14 rokoch dočkala, súd v Los Angeles ukončil opatrovníctvo týkajúce sa majetku aj súkromných záležitostí americkej popovej hviezdy Britney Spears, informuje BBC. Dlhodobo mal kontrolu nad 60-miliónovým majetkom jej otec. Ten so zrušením opatrovníctva nesúhlasil a počas súdneho procesu tvrdil, že „neexistuje adekvátny dôvod“ na jeho ukončenie. 

Speváčka zverejnila na Instagrame video, ako stovky fanúšikov čakali pred súdnou sieňou a radostnú správu oslavovali krikom a potleskom aj napriek tomu, že samotná Britney sa na finálnom rozhodnutí nezúčastnila. 

Vypočutie trvalo len polhodinu, keďže v tejto fáze súdneho procesu už žiadna zo zúčastnených strán neprezentovala svoje námietky. „Opatrovníctvo nad osobou a majetkom Britney Spears je týmto ukončené,“ vyhlásila sudkyňa. 

Opatrovníctvo autorky mnohých veľkých hitov prevzal začiatkom roka 2008 jej otec pre údajné psychické problémy. Britney svojho otca obvinila, že kontroluje všetko, čo hovorí a robí, núti ju brať lieky, vystupovať proti jej vôli a nedovolí jej vydať sa za priateľa a mať s ním dieťa. Podľa jej slov na súde ju rodina zneužívala, nútila ju pracovať a znemožňovala jej žiť normálny život. Na základe toho vznikol na Netflixe aj nový dokument Britney vs. Spears.



Domov
Zdieľať
Diskusia