Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2022, 16:55
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Ryan Gosling chce hrať Ghost Ridera. Šéf Marvelu: „Ryana milujeme, radi mu u nás nájdeme nejakú rolu“

Ryan Gosling chce hrať Ghost Ridera. Šéf Marvelu: „Ryana milujeme, radi mu u nás nájdeme nejakú rolu“
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

Po Keanu Reevesovi sa do sveta Marvelu chce pridať aj Ryan Gosling.

Ryan Gosling začiatkom mesiaca povedal moderátorovi podcastu Happy Sad Confused, že by si v marvelovskom svete MCU rád zahral postavu Ghost Ridera. Ide o antihrdinu, ktorý nepekne trestá zločincov a je dosť brutálny, no stále bojuje na strane dobra. 

Filmový magazín Variety informuje o tom, že keď moderátor MTW News oznámil Goslingov záujem šéfovi Marvelu Kevinovi Feigimu, toho to nadchlo. 

Odporúčané
Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner Tom Cruise: kontroverzný scientológ, posledný akčný hrdina Hollywoodu a úžasný herec, ktorý navždy zmenil akčný žáner 24. júla 2022, 9:30

„Gosling je neuveriteľný. Ryan je úžasný. Veľmi rád by som pre neho našiel v MCU miesto. Oblečie sa ako Ken na Venice Beach a získa viac mediálneho priestoru ako filmy, ktoré v ten víkend vychádzajú v kinách. Je to úžasné.“

Feige tým naráža na fotky z natáčania snímky Barbie, v ktorej hrá Gosling Kena. Gosling nie je jediná hollywoodska hviezda, ktorá by sa rada objavila v marvelovke. Šéf Marvelu ešte v roku 2019 prezradil, že sú v neustálom kontakte s hercom Keanu Reevesom a dohodujú sa, ktorú rolu by mohol stvárniť. 

Gosling Ghost Rider
Zdroj: Marvel Studios
Zoznam najlepších filmov herca Ryan Gosling nájdeš v našej filmovej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia