Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2019, 23:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Šéf Marvelu Kevin Feige: Keanu Reevesovi voláme ohľadom takmer všetkých našich filmov

Šéf Marvelu Kevin Feige: Keanu Reevesovi voláme ohľadom takmer všetkých našich filmov
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://movieweb.com/keanu-reeves-marvel-studios-talks-mcu-kevin-feige/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">movieweb.com</a>
FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Uvidíme konečne Reevesa v MCU?

Pred mesiacom sme ti priniesli špekuláciu ohľadom účasti Keanu Reevesa v MCU. Podľa nej si mal v Eternals zahrať Druiga, geniálneho vodcu, schopného v boji na blízko. Dokáže strieľať akési energetické výboje a samozrejme už klasicky oplýva nadľudskou silou, rýchlosťou, výdržou a podobne. Ide o brata Ikarisa, pričom toho si údajne zahrá Richard Madden. Charlie Hunnam mal mať vo filme údajne len cameo.

Je možné, že Keanu s Marvelom rokuje aj o tejto úlohe. Nakoniec, sám Kevin Feige potvrdil, že sú s Reevesom v pravidelnom kontakte. Podľa jeho vlastných slov mu volajú skoro ohľadom každého ich filmu. Zdá sa, že ide o Feigiho vysnenú spoluprácu. Na planéte momentálne asi neexistuje človek, ktorý by herca nechcel vidieť v nejakej marvelovke. Feige nechce nič potvrdiť a tvrdí, že momentálne je všetko vo hviezdach.

Stále hľadajú vhodný spôsob, ako hollywoodsku hviezdu do MCU začleniť. Povráva sa, že sa mal predstaviť ako Yon-Rog v Captain Marvel. Kvôli preplnenému kalendáru však musel odmietnuť a nahradil ho tak Jude Law. 


Potvrdzuje sa tak, že rok 2019 je skutočne rokom Keanu Reevesa. Okrem všetkých tých milých gest a správ o jeho galantnom a sympatickom správaní na verejnosti tu máme aj fakt, že John Wick 3 je najzárobkovejším (a celkom možno najlepším) dielom série, pričom sa už chystá aj štvorka.

Odporúčané
Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu 22. marca 2023, 10:00

Hovorí sa aj o jeho cameu pre netflixácky rom-com Always Be My Maybe a potom je tu aj Toy Story 4. Diváci mimo USA a anglicky hovoriace krajiny si ho síce v role kaskadéra Dukea Cabooma neužijú, za morom sa však hovorí o jeho úžasnom výkone. Aj preto sme len pred pár dňami dali dokopy 10 dôvodov, prečo tohto herca tak veľmi milujeme.

PS: Kevin Feige zároveň potvrdil, že Deadpoola v Spider-Man 3 určite neuvidíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia