Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. júla 2022, 14:49
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Sima vydala extrémne úspešný lovesong, už 5 dní je prvý v trendoch. Hosťuje Ben Cristovao

HUDBA SIMA HEGEROVÁ
Uložiť Uložené

Sima v tomto roku vydá ešte veľa novej hudby.

Speváčka a raperka Sima má dlhodobo povesť interpretky s citom pre hit, väčšina jej skladieb sa preto bežne prebojuje na prvú priečku v trendoch a jedinou otázkou zostáva, kedy prvenstvo prenechá niekomu ďalšiemu. Výnimkou nie je ani novinka s názvom V oblakoch, na ktorej hosťuje jeden z najstreamovanejších českých hudobníkov Ben Cristovao. 

Ich spoločná skladba je podľa očakávaní lovesongom, tentoraz so šťastným začiatkom aj koncom. Pesnička nazbierala za necelých 5 dní viac ako 450-tisíc pozretí. 

Dvojica autorov sa s duetom vyhrala do detailov, dôkazom je najmä posledná sloha, v ktorej si striedajú verše, akoby sa poznali roky. 

 

Sima má na konte aj ďalší veľký úspech. Vďaka spolupráci so streamovacou spoločnosťou Spotify ju vybrali ako ambasádorku pre kampaň Spotify Equal. Kampaň mala reklamu aj na slávnom Times Square, kde reprezentovala Česko a Slovensko práve naša populárna speváčka. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SIMA (@simonahegerova)

Domov
Zdieľať
Diskusia