Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2022, 10:24
Čas čítania 1:00
Martin Adam Pavlík

Johnnymu Deppovi robila v Prahe spoločnosť kráska z Love Islandu. Pred rokom spolu strávili niekoľko dní aj na filmovom festivale

Johnnymu Deppovi robila v Prahe spoločnosť kráska z Love Islandu. Pred rokom spolu strávili niekoľko dní aj na filmovom festivale
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
ZAUJÍMAVOSTI ČESKO JOHNNY DEPP KONCERTY LOVE ISLAND PRAHA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Podrobnosti zo stretnutia však Nikol Treterová už neprezradila.

Johnny Depp, ktorý začiatkom júna vyhral súdny proces s exmanželkou Amber Heard, mal v pondelok 11. júla koncert v Prahe s Jeffom Beckom. A ako píše denník Nový čas, slávnemu hercovi robila v Česku spoločnosť kráska z reality šou Love Island, ktorá istý čas chodila aj s ďalším súťažiacim Vildom, Nikol Treterová. 

Na Instagrame zverejnila zábery, na ktorých sa v zákulisí koncertu k Deppovi túli, pričom k fotkám dala popis „veľa šťastia“ a pridala srdiečko. Ako denník pripomína, herec strávil s atraktívnou blondínou nejaký čas už počas Medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nikol Treterová (@nikol_trety)



„Boli sme vo Varoch s kamarátkami a boli sme v klube, kde sme ho stretli. Chceli sme sa s ním vyfotiť a on nás pozval do izby, lebo nechcel na seba v klube upozorňovať pred všetkými. Rozprávali sme sa, dosť sme si rozumeli, a tak nás ďalší večer pozval na večeru,“ napísala vtedy Treterová.

„Musím povedať, že je to naozaj úžasný človek, veľmi inšpiratívny a talentovaný.  Dokonca nám zahral Jacka Sparrowa, od skutočnej roly bol na nerozoznanie. Bol to neuveriteľný zážitok. Spolu sme takto strávili tri dni. Nič medzi nami neprebehlo, iba sme mu robili spoločnosť. Myslím, že Johnny je osobnosť, ktorá nepotrebuje podobné veci,“ dodala pre TV Nova.


Depp v Prahe už koncertoval v roku 2018 s kapelou Hollywood Vampires. Spolu s Alicom Cooperom zahrali viaceré známe hity ako Heroes, Ace of Spades Baba O'Riley či Sweet Emotion. S Beckom v pondelok Depp zahral osem skladieb. 

Domov
Zdieľať
Diskusia